reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Na allegro te stoliki sa po 94zł , moze na wiosne i ja kupie. Najpierw musze pomalowac pokój, a dopiero mebelki dobrać. Mozecie polecic jakas komode dla dziecka?? Ładna, nie droga hehe

reklama
Ja właśnie też chciałbym kupić ten stolik z krzesełkiem ale jestem zła bo zmienili kolor zielonego krzesełka i jest teraz taka zegniła zieleń a chciałam pod kolor półek czyli taka soczysta zieleń... stolik musze mieć prostokątny a są tylko niebieskie więc nie chciałam brać też krzesełek niebieskich tylko te zielone a tu taki psikus... Chyba troche namieszałam hehe :))) Może w następnym katalogu wrócą do tamtej zieleni ;)))

Asia faktycznie ta zielen jest teraz obrzydliwa..moze na allegro ktos bedzie sprzedawal tn kolor co chcesz chodz to bedzie drozej niz samemu pojechac.My mamy niebieski prostokatny stolik i rozowe krzeselko a Kacper ma niebieskie.

Czesc dziewczyny! Czy mozecie mi polecic dobra paste do zebow dla malucha? W IE wszystkie pasty dla malych dzieci sa z mieta, co mojemu szkrabowi nie smakuje bardzo :( Dlatego postanowilam kupic co w PL tylko nie wiem ktora...

Elmex dla maluchów Pasta dla dzieci 1-6 lat, kiedys wgłębiałam sie w temat i to czego sie dowiedzialam to to, ze są pasty i jest elmex. Wszystkie pasty mozna wrzucic do jednego wora a elmex do innego :)
Małemu ją kupiłam. Sama też uzywam, chociaż nie pieni sie tak jak inne pasty co ułatwia szczotkowanie ale to wlasnie inne pasty mają wiecej substancji speniających itd itp.

no tylko ze elmex tak samo jak i aquafresh sa miętowe. sa jeszcze jakies bobini czy inne o owocowych smakach ale nie wiem od jakiego wieku.. my uzywamy tych dwóch miętowych na zmiane.

Asia faktycznie ta zielen jest teraz obrzydliwa..moze na allegro ktos bedzie sprzedawal tn kolor co chcesz chodz to bedzie drozej niz samemu pojechac.My mamy niebieski prostokatny stolik i rozowe krzeselko a Kacper ma niebieskie.

No ja właśnie stolik chce niebieski ale krzesełka chciałam zielone bo mebelki mam już niebieskie a półeczki zielone wiec tak dla równowagi chciałam :) Patrzyłam na allegro ale jeśli już to w tej zieleni tylko używki ale zobaczymy :))) Najwyżej krzesełka tez kupie niebieskie a dywanik z przewagą zielonego :)))

reklama
My tez mamy owocowa pastę z Ziajki.

Stoliczki bardzo fajne te z ikei , ja też już od wakacji o nich myślę ale B mnie zawsze zbywa mówiąć ,że nie mamy miejsca w domu na tyle gratów :zawstydzona/y:co jest oczywiście prawdą.

Ja pod koniec następnego miesiąca mam zamar kupić młodemu adidasy na wiosnę.Pewnie z adidasa będą tylko u nas taki mały wybór w butach dla dzieci a na allegro boje sie kupić bo moga byc za ciasne itp.
Ja to już myślę o wiośnie i lecie.:-)Teraz szukam na all dresików dla młodego :tak:

Do góry