reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dzieki dziewczyny za pomoc. Z tego co piszecie dobra jest Aquafresh i Elmex, ale obie mietowe. No i jest owocowa pastę z Ziajki, ktora w takim razie kupie i zobaczymy czy maluchowi sie spodoba :) Jeszcze raz dzieki za pomoc!

reklama
No dzisiaj kupiłam Konradowi buciki na wiosne w Deichman za 19 zł :) A jakie są przeceny w Coccodrillo. Kurcze, chciałam kupić kombinezon na następną zime bo ceny od 40 do 60 zł ale niestety najwiekszy rozmiar był 80... Szkoda... A i kupiłam dzisiaj Konradowi w Pepco za 7,99 zestaw do zamiatania bo mi ciągle kradnie zmiotke z szafki więc teraz ma swój komplecik :)))

aza a te buciki w daichmanie to takie ala trampeczki?? bo ja ostatnio takie widzialam wlasnie po 19 :) a moze jakies adidaski juz są?? kurcze nie wiem chce mi sie juz cos młodemu kompletowac na wiosne ale wlasnie z butami sie boje ze mi z nich wyrośnie albo kupie za duze i bedzie miał płetwy ;/

Wiesz co, ja kupiłam rozmiar 22 bo teraz Konrad nosi 21 i jeszce ma ciut miejsca wiec 22 będą w sam raz. Te buciki co widziałaś z tych trampeczkowatych to ja już jedne miałam w tamtym roku a już kupiłam nastepne na wiosne. Ale te co teraz kupiłam to są inne bo były przecenione z 39 na 19. Cykłam fote

Załączniki

• DSC_0164.jpg
    DSC_0164.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 44
Wiesz co, ja kupiłam rozmiar 22 bo teraz Konrad nosi 21 i jeszce ma ciut miejsca wiec 22 będą w sam raz. Te buciki co widziałaś z tych trampeczkowatych to ja już jedne miałam w tamtym roku a już kupiłam nastepne na wiosne. Ale te co teraz kupiłam to są inne bo były przecenione z 39 na 19. Cykłam fote

ŚLICZNE. Na prawde :)

Trampki świetne! Co do odkurzacza z Electroluxem to tak że części do niego BARDZO drogie jeśli się nie będzie naprawiać w serwisie ;) Ale firma na tyle dobra że nie powinno się nic psuć, także polecam. Mama kupiła trochę tańszy kilka miesięcy temu i działa bez zarzutu.

Aza ja mam elektroluxa takiego:
Odkurzacz Electrolux Ergospace XXL130 - zdjęcia, foto, galeria produktu
i powiem szczerze ze dziala bez zarzutu sprzet ale ze szczotki jestem z mężem niezadowolona, a mąż ile razy odkurza ma ochotę ją wyrzucić. Tylko tyle ze on jest wymagający i on lubi odkurzac jak jest wyciągnięty ten włos chodzi mi tą opcją co sie odkurza gołe podłogi ale on lubi odkurzac tym sposobem dywany bo wtedy każdy włos jest sciągnięty, a tutaj ta szczotka odskakuje, nie dobrze jeździ po dywanie. On ma porownanie bo jego rodzice mają odkurzacz Philipsa ktory ma superrrową szczotkę a dla nas szczotka jest najważniejsza w tym sprzęcie.
Najlepiej zobacz na zywo odkurzacz jak mozesz i sprawdz sobie szczotkę, jak sie zachowuje przy odkurzaniu.
My chyba sobie sprawimy szczotkę od Philipsa tylko musimy sprawdzic czy ta od tesciów nadaje sie do naszego a potem zamówić, bo jest bardzo godna polecenia!

Asia w ktorym daichmanie kupilas te butki?sliczne sa:-) bylo wiecej rozmiarow 22??

reklama
Do góry