reklama
No dzisiaj kupiłam Konradowi buciki na wiosne w Deichman za 19 zł
A jakie są przeceny w Coccodrillo. Kurcze, chciałam kupić kombinezon na następną zime bo ceny od 40 do 60 zł ale niestety najwiekszy rozmiar był 80... Szkoda... A i kupiłam dzisiaj Konradowi w Pepco za 7,99 zestaw do zamiatania bo mi ciągle kradnie zmiotke z szafki więc teraz ma swój komplecik
))
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
aza a te buciki w daichmanie to takie ala trampeczki?? bo ja ostatnio takie widzialam wlasnie po 19
a moze jakies adidaski juz są?? kurcze nie wiem chce mi sie juz cos młodemu kompletowac na wiosne ale wlasnie z butami sie boje ze mi z nich wyrośnie albo kupie za duze i bedzie miał płetwy ;/
Wiesz co, ja kupiłam rozmiar 22 bo teraz Konrad nosi 21 i jeszce ma ciut miejsca wiec 22 będą w sam raz. Te buciki co widziałaś z tych trampeczkowatych to ja już jedne miałam w tamtym roku a już kupiłam nastepne na wiosne. Ale te co teraz kupiłam to są inne bo były przecenione z 39 na 19. Cykłam fote
Załączniki
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Wiesz co, ja kupiłam rozmiar 22 bo teraz Konrad nosi 21 i jeszce ma ciut miejsca wiec 22 będą w sam raz. Te buciki co widziałaś z tych trampeczkowatych to ja już jedne miałam w tamtym roku a już kupiłam nastepne na wiosne. Ale te co teraz kupiłam to są inne bo były przecenione z 39 na 19. Cykłam fote
ŚLICZNE. Na prawde
Dziewczyny czy któraś z Was ma albo miała coś do czynienia z tym odkurzaczem :ODKURZACZ ELECTROLUX ULTRASILENCER ZUS 3990 SKLEP NEO24.PL Mój mąż się na niego uparł ale ja bym wolała posłuchać opinii kobiety
))
Trampki świetne! Co do odkurzacza z Electroluxem to tak że części do niego BARDZO drogie jeśli się nie będzie naprawiać w serwisie
Ale firma na tyle dobra że nie powinno się nic psuć, także polecam. Mama kupiła trochę tańszy kilka miesięcy temu i działa bez zarzutu.
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Aza ja mam elektroluxa takiego:
Odkurzacz Electrolux Ergospace XXL130 - zdjęcia, foto, galeria produktu
i powiem szczerze ze dziala bez zarzutu sprzet ale ze szczotki jestem z mężem niezadowolona, a mąż ile razy odkurza ma ochotę ją wyrzucić. Tylko tyle ze on jest wymagający i on lubi odkurzac jak jest wyciągnięty ten włos chodzi mi tą opcją co sie odkurza gołe podłogi ale on lubi odkurzac tym sposobem dywany bo wtedy każdy włos jest sciągnięty, a tutaj ta szczotka odskakuje, nie dobrze jeździ po dywanie. On ma porownanie bo jego rodzice mają odkurzacz Philipsa ktory ma superrrową szczotkę a dla nas szczotka jest najważniejsza w tym sprzęcie.
Najlepiej zobacz na zywo odkurzacz jak mozesz i sprawdz sobie szczotkę, jak sie zachowuje przy odkurzaniu.
My chyba sobie sprawimy szczotkę od Philipsa tylko musimy sprawdzic czy ta od tesciów nadaje sie do naszego a potem zamówić, bo jest bardzo godna polecenia!
Odkurzacz Electrolux Ergospace XXL130 - zdjęcia, foto, galeria produktu
i powiem szczerze ze dziala bez zarzutu sprzet ale ze szczotki jestem z mężem niezadowolona, a mąż ile razy odkurza ma ochotę ją wyrzucić. Tylko tyle ze on jest wymagający i on lubi odkurzac jak jest wyciągnięty ten włos chodzi mi tą opcją co sie odkurza gołe podłogi ale on lubi odkurzac tym sposobem dywany bo wtedy każdy włos jest sciągnięty, a tutaj ta szczotka odskakuje, nie dobrze jeździ po dywanie. On ma porownanie bo jego rodzice mają odkurzacz Philipsa ktory ma superrrową szczotkę a dla nas szczotka jest najważniejsza w tym sprzęcie.
Najlepiej zobacz na zywo odkurzacz jak mozesz i sprawdz sobie szczotkę, jak sie zachowuje przy odkurzaniu.
My chyba sobie sprawimy szczotkę od Philipsa tylko musimy sprawdzic czy ta od tesciów nadaje sie do naszego a potem zamówić, bo jest bardzo godna polecenia!
Asia w ktorym daichmanie kupilas te butki?sliczne sa:-) bylo wiecej rozmiarow 22??
reklama
Asia w ktorym daichmanie kupilas te butki?sliczne sa:-) bylo wiecej rozmiarow 22??
Były jeszcze 2 pary. Ja kupiłam w tym koło Factory