reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Wiem ze kiedys pokazywałyście parowe mopy, chce kupic taki sprzet. Mozecie cos polecic?? Czy taki jest wystarczajacy: Mop Parowy Ultra Sila Clean Maxx H2O NAJLEPSZY !!! (1283059450) - Aukcje internetowe Allegro ??????
ja chciałam kupic ale dziewczyny mi odradziły, ze tto nic specjalnego. ALe jak kupisz to daj znać jak sie sprawuje. Moze bym sobie na gwiazdke zażyczyła, bo wiadro z wodą wkurza mnie niemiłosiernie

poleccie mi prosze dobre buistonosze:/ ktore nie rozciagna sie za tydzien, nie sa drogie i ladne:) z gory dzieki!
ja kupuje Alles. Sklep Alles.pl

reklama
Moja babcia ma z mango za ok 350 zł , szok a ten prawie taki sam za 50zł :O

Ogólnie jest zadowolona. Ja myślę że zaschnięte plamy ogólnie trudno usunąć, ale taki parowy mop jest dobry do zabijania bakterii....Tyle tylko ze te szmaty trzeba często wymieniać, po każdym użyciu wyprać, więc w sumie tak jakbyś mop w wiadrze wyciskała.

My sobie radzimy takim płaskim mopem i wiadrem ale wyciskanie tej szmaty - masakra.

a nas dzis kolezanka obkupila u siebie w pracy na wyprzedazy... kurtke na zime, adidaski( ale wieksze na potem) spodenki bluzeczkio rajstopki itp wszystko za £15 a cala siata tego wyszla:-)

ja bym kupiła z pchaczem, bo one przeciez i sznurek mają więc i ciagnąc i pchac można. Naciągnęłam się sanek zeszlej zimy nie zawsze lekko bylo ciągnąć czasem ten pchacz by się przydal

reklama
Do góry