reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Mama Ty to potrafisz biznesy zakupkowe robić :-)
Mi tylko raz mąż kupił piżamki Disneya 3 szt za ok 50 zł w realu i teraz mam : każda ma inną długość po praniu, skurczyły się, w jednym na szyjce puściły szwy itd. itp. Ja już nigdy więcej się nie skuszę. Ale Twoje ciuszki piękne!

ILONAAAAAAA przyznać się - naśladujecie nas??? Nawet Wam córka wyszła, no, no, no nie ładnie!! Normalny matrix :D
Jedno jest pewne, jak się poznamy w realu to albo zagryziemy na smierć , albo pokochamy nad życie :D

ILONAAAAAAA przyznać się - naśladujecie nas??? Nawet Wam córka wyszła, no, no, no nie ładnie!! Normalny matrix :D
Jedno jest pewne, jak się poznamy w realu to albo zagryziemy na smierć , albo pokochamy nad życie :D

Ja już cie pokochałam-hahhahahhahah jakie wyznanie. A tak na poważnie to mamy tyle ze soba wspólnego ze szok w trampkach. Musimy sie kiedys spotkac bo jestem bardzo ciekawa jak zyje moja siostra blizniaczka ;-)

Musimy sie kiedys spotkac bo jestem bardzo ciekawa jak zyje moja siostra blizniaczka ;-)

W biedzie, kochana, w biedzie :D
To co za tydzień wsiadamy w auta i spotykamy się połowie drogi. Pelplin, Gniew, coś w ten deseń :D ew. Wy do nas na andrzejki, my do Was na sylwestra, bądź na odwrót :D No i ferie zimowe za pasem.
Koniec końców, w najgorszym razie widzimy się w wakacje :D

W biedzie, kochana, w biedzie :D
To co za tydzień wsiadamy w auta i spotykamy się połowie drogi. Pelplin, Gniew, coś w ten deseń :D ew. Wy do nas na andrzejki, my do Was na sylwestra, bądź na odwrót :D No i ferie zimowe za pasem.
Koniec końców, w najgorszym razie widzimy się w wakacje :D

Dziunka w tych czasach to rzadko komu sie przelewa. Niestety. Jesteśmy umówione ;-) Może nie za tydzien-bo my przed wyplata hehe ( jak zawsze ;-/ )

reklama
Do góry