reklama
Dziunka nie wierze!!!! Wiesz kim jest mój N z zawodu-TAPICEREM hehehhehe
Nie rób sobie jaj dobrze?????
Nie rób sobie jaj dobrze?????umrę ze śmiechu zaraz
![]()
No nie robie ;-) HAHHAHAHHHAHA
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Mama Ty to potrafisz biznesy zakupkowe robić :-)
Mi tylko raz mąż kupił piżamki Disneya 3 szt za ok 50 zł w realu i teraz mam : każda ma inną długość po praniu, skurczyły się, w jednym na szyjce puściły szwy itd. itp. Ja już nigdy więcej się nie skuszę. Ale Twoje ciuszki piękne!
Mi tylko raz mąż kupił piżamki Disneya 3 szt za ok 50 zł w realu i teraz mam : każda ma inną długość po praniu, skurczyły się, w jednym na szyjce puściły szwy itd. itp. Ja już nigdy więcej się nie skuszę. Ale Twoje ciuszki piękne!
ILONAAAAAAA przyznać się - naśladujecie nas??? Nawet Wam córka wyszła, no, no, no nie ładnie!! Normalny matrix
Jedno jest pewne, jak się poznamy w realu to albo zagryziemy na smierć , albo pokochamy nad życie![]()
Ja już cie pokochałam-hahhahahhahah jakie wyznanie. A tak na poważnie to mamy tyle ze soba wspólnego ze szok w trampkach. Musimy sie kiedys spotkac bo jestem bardzo ciekawa jak zyje moja siostra blizniaczka ;-)
Musimy sie kiedys spotkac bo jestem bardzo ciekawa jak zyje moja siostra blizniaczka ;-)
W biedzie, kochana, w biedzie
To co za tydzień wsiadamy w auta i spotykamy się połowie drogi. Pelplin, Gniew, coś w ten deseń
Koniec końców, w najgorszym razie widzimy się w wakacje
W biedzie, kochana, w biedzie
To co za tydzień wsiadamy w auta i spotykamy się połowie drogi. Pelplin, Gniew, coś w ten deseńew. Wy do nas na andrzejki, my do Was na sylwestra, bądź na odwrót
No i ferie zimowe za pasem.
Koniec końców, w najgorszym razie widzimy się w wakacje![]()
Dziunka w tych czasach to rzadko komu sie przelewa. Niestety. Jesteśmy umówione ;-) Może nie za tydzien-bo my przed wyplata hehe ( jak zawsze ;-/ )
reklama
Wiem ze kiedys pokazywałyście parowe mopy, chce kupic taki sprzet. Mozecie cos polecic?? Czy taki jest wystarczajacy: Mop Parowy Ultra Sila Clean Maxx H2O NAJLEPSZY !!! (1283059450) - Aukcje internetowe Allegro ??????