dziubasek08
Fanka BB :)
a ja szukam kupka KAPKA i nie mogę znależć
JAk tylko Olaf skończy roczek to chcemy wywalić już wszystkie smoczki do jedzenie/picia i uspokajacze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez bym chciala ale w nocy nie podam mleka łyzka ;/a ja szukam kupka KAPKA i nie mogę znależćJAk tylko Olaf skończy roczek to chcemy wywalić już wszystkie smoczki do jedzenie/picia i uspokajacze.
Póki Pawełek je w nocy to będzie Ci trudno zrezygnować ze smoczka.tez bym chciala ale w nocy nie podam mleka łyzka ;/
a ja szukam kupka KAPKA i nie mogę znależćJAk tylko Olaf skończy roczek to chcemy wywalić już wszystkie smoczki do jedzenie/picia i uspokajacze.
Z Canpolu nie chcę, koleżanka pracująca w sanepidzie odradziła mi tą firmę jeśli chodzi o przedmioty związane z jedzeniem, ale pomysł z wyjęciem uszczelki dobry! dziękiKapki są wszędzie, np. w auchan na sklepie za 7 czy 10 zł najzwyklejszy- ale nie polecam, bo jak dziecko pije to leci bokami. Fajne kapki ma Canpol.
A wystarczy też że z niekapka wyjmiesz uszczelkę i kapek gotowy :-):-):-)
a dlaczego????co z nimi nie tak??Z Canpolu nie chcę, koleżanka pracująca w sanepidzie odradziła mi tą firmę jeśli chodzi o przedmioty związane z jedzeniem, ale pomysł z wyjęciem uszczelki dobry! dzięki![]()
mam ten sam niekapek no i Kuba za żadne skarby nie chce z niego pić ,póki co tylko avent mu pasuje tzn te ustniki do butelekCo do kubka niekapka to ja mam ten: Kubek niekapek z uchwytami Tommee T. 8m+ 250ml MK (1271178925) - Aukcje internetowe Allegro i nic nie kapie. Niestety mój z żadnego nie chce pić...
Co do sanek to moja koleżanka mi mówiła, że super, że w moich sankach jest pchacz bo jak jeździła z swoją roczną córą i ciągnęła to niestety z powodu jej małej wagi często przód sanek unosił się do góry.
Z Canpolu nie chcę, koleżanka pracująca w sanepidzie odradziła mi tą firmę jeśli chodzi o przedmioty związane z jedzeniem, ale pomysł z wyjęciem uszczelki dobry! dzięki![]()
uchwyty plastikowe a ustniki są gumoweSzok z tym sanepidem :O
A powiedzcie mi bo wiem że do butelek aventu są uchwyty i ustniki, ale są ustniki plastikowe?