reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

wiecie co zasyanawialam sie nad kupnem "normalnego" lozka dla Pawla tak zebym mogla dosunac lozko jego do mojego i sama nie wiem ... u brata w pokoju stoji jego stare jak był mniejszy to rodzice kupili ale obawiam sie usypiania nocnego ... zazwyczaj kladziemy do lozeczka i wychodzimy i on spi ... a teraz bedzie uciekał :o

cos tego stylu http://allegro.pl/kanapa-dziecieca-kubus-tapczan-tapczanik-producent-i1264581671.html

reklama
Dziewczyny, te kanapy typu co pokazała Ilona czy Kasia są o kant dupy rozbić, i to mówię ja, kobieta tapicera. Najwygodniejsze jest łóżko.
Spójrzcie, każda część ma pod materacem dechę, pianka w materacu z czasem się wyrabia i wtedy te dechy wbijają się w plecy. Ta kanapę co pokazała Ilona ma w wersji dla dorosłych moja babcia, Adam już ją poprawiał 3 razy, średnio raz na pół roku, aż w końcu babcia kupiła sobie materac i go położyła sobie na tą kanapę.
Za to to co pokazuje Kasia miała kiedyś Julia. W pewnym momencie te poduchy oklapną i deska z drugiej części będzie się wpijać w plecy czy biodra dziecka. U nas taka wytrzymała niedługo, w końcu kupiliśmy zwykłą kanapę - taki tapczan.

cholera, kupiłam sobie bolerko na to slubownaie w środę, bo nie mama co na siebie wlożyć, (bo jedyną sukienkę mam na ramiaczka). Dosłownie za ostatanie pieniądze (nie wiem jak do poniedziałkowej wyplaty dociągniemy) i dziwię się czemu jesczez nie przyszło. Pytalam kiedy będzie, 0 odzewu i dzis dopiero przeczytałam "o mnie" a ta, ze wysyłają w ciągu 7 dni robczych. Cholera!!! przyjdzie juz po pasowaniu :((((( i co ja zrobię??

DANVERA BOLERKO BO4 r.50 -9 KOL. kr.rękaw SATYNA (1269154959) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny, te kanapy typu co pokazała Ilona czy Kasia są o kant dupy rozbić, i to mówię ja, kobieta tapicera. Najwygodniejsze jest łóżko.
Spójrzcie, każda część ma pod materacem dechę, pianka w materacu z czasem się wyrabia i wtedy te dechy wbijają się w plecy. Ta kanapę co pokazała Ilona ma w wersji dla dorosłych moja babcia, Adam już ją poprawiał 3 razy, średnio raz na pół roku, aż w końcu babcia kupiła sobie materac i go położyła sobie na tą kanapę.
Za to to co pokazuje Kasia miała kiedyś Julia. W pewnym momencie te poduchy oklapną i deska z drugiej części będzie się wpijać w plecy czy biodra dziecka. U nas taka wytrzymała niedługo, w końcu kupiliśmy zwykłą kanapę - taki tapczan.

Dziunka nie wierze!!!! Wiesz kim jest mój N z zawodu-TAPICEREM hehehhehe

super a co jest ze sklepu?gdzie takie super body i bluzki z dl rekawem kupilas??a taki dinus ile??podoba mi sie bardzo:-)

gie-oska bodziaki sa z reala za 12,99 za szt. bluzeczki akurat wypatrzyłam na allegro :) średnio po 9 zł za szt (nowe) + przesyłka, a dinozaur kosztował cos niecałe 70 zł z przesyłką - używany ale wyglada jak nówka :)

reklama
nie znam się na kanapach ale uważam że nie ma to jak dobry materac , a stelaż do niego można kupić gotowy albo samemu zrobić ;-)
cholera, kupiłam sobie bolerko na to slubownaie w środę, bo nie mama co na siebie wlożyć, (bo jedyną sukienkę mam na ramiaczka). Dosłownie za ostatanie pieniądze (nie wiem jak do poniedziałkowej wyplaty dociągniemy) i dziwię się czemu jesczez nie przyszło. Pytalam kiedy będzie, 0 odzewu i dzis dopiero przeczytałam "o mnie" a ta, ze wysyłają w ciągu 7 dni robczych. Cholera!!! przyjdzie juz po pasowaniu :((((( i co ja zrobię??

DANVERA BOLERKO BO4 r.50 -9 KOL. kr.rękaw SATYNA (1269154959) - Aukcje internetowe Allegro
zadzwoń do nich i powiedz że zależy Ci na czasie i że prosisz żeby Ci to szybko wysłali,ja tak nie raz robiłam jak się zbliżał dzień wyjazdu a nie wszystko przyszło ;-)

Do góry