A dlugo juz je masz?zadowolona jestes?ja tez potrzebuje do plyty...
Kochana mam je już 3 lata i nic się z nimi nie dzieje. Ja mówiąc szczezre patrzyłam na cenę i jestem zadowolona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dlugo juz je masz?zadowolona jestes?ja tez potrzebuje do plyty...
Asiu będziemy wieźli pompe ciepła więc miejsca będzie dużo mniej
no właśnie myślę że jeśli w sankach nie będzie pasów to sobie dokupię , bo u mnie na bank mały będzie uciekał , on potrafi nawet z krzesełka do karmienia uciekać ,najbardziej to by mi się takie pasy przydały w łóżeczku jak go kłade spać ;-);-);-)
mój D używa takiej bielizny w ziemie do pracy bo on większość czasu pracuje na zewnątrz
a to nasz ostatni zakup IKEA | Tekstylia dla dzieci | Ręczniki i myjki | FABLER KANIN | Ręcznik z kapturem
Kupiłam 2 czesiow kombinezon, czapke z szalikiem. Pozniej zrobie fotki to wam pokaze ;-)
Jezdzik przyszedł-pozniej zdam relacje czy sie malej podoba.
Fajne za ile?
!
O to tanio! Na allegro? Idę szperać![]()
super a co jest ze sklepu?gdzie takie super body i bluzki z dl rekawem kupilas??a taki dinus ile??podoba mi sie bardzo:-)
Ilona ja mam podobna kanape i nie wiem czy ona nadaje sie do spania ciagle owszem raz na jakis czas mozna no chyba ze ta co pokazujesz jest jakas z glubszego materialu??Nie na allegro. U mnie w miescie. Jak bys chciała to moge ci przesłac, tylko nie wiem czy by ci sie oplacało.
Kupiłam małej jezdzik playskool i mala ma go w nosie heheh. Moze pozniej sie nim zainteresuje
Edit: szperam na allegro w poszukiwaniu łózeczka turystycznego, natknełam sie przypadkiem na łóżko i sie zastanawiam czy nie było by lepsze. O takie: KANAPA, SOFA, ROZKŁADANA, DLA DZIECI 168 łóżko (1266956573) - Aukcje internetowe Allegro
Podobaja mi sie też takie:https://ssl.allegro.pl/swiat-mebli-kids-lozko-woz-strazacki-63861-i1269594040.html moze nie koniecznie wóz strażacki, ale w tym stylu