reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
agrafka są kurtki za tyłek :-) w sportowych sklepach :-)

gosia koleżanki siostra mieszkała w NY i mi kupiła i przysłała
co do tych emu co kiedyś pisałyśmy to w USA kosztują 40 $

nasze zakupy butkowe - kapcie i trampki póki co :-)
oraz czapulina z kurteczka

Nigdy nie mogę się na Ciebie napatrzeć :)

Muszę się Wam pochwalić, że kupiliśmy sanki :HIT SANKI BABY MERC -REGULACJA RĄCZKI-6 KOLORÓW (1277237096) - Aukcje internetowe Allegro To juz jest od nas prezent na roczek:))) Powiem Wam, że mam ogroooooooomny problem z kozaczkami na zime. Do żadnych nie moge wsadzić nogi Konrada bo ma wysokie podbicie. Tragedia...

Nooo cena zabija :D

Ja zostaję przy drewnianych, kiedyś kupiliśmy Julce metalowe, jesteśmy bardzo niezadowoleni, powracamy do drewnianych z oparciem. Z tymże teraz trzeba kupic dwie pary- poproszę chcrzestnych ;)

agrafka są kurtki za tyłek :-) w sportowych sklepach :-)

gosia koleżanki siostra mieszkała w NY i mi kupiła i przysłała
co do tych emu co kiedyś pisałyśmy to w USA kosztują 40 $

Aga a ile dalas za ta kurtke jesli mozna wiedziec??i kupila Ci w oryginalnym skepie tak??a mieszka jeszcze w usa ta kolezanka?bedziesz te butki kupowac??

Aga a ile dalas za ta kurtke jesli mozna wiedziec??i kupila Ci w oryginalnym skepie tak??a mieszka jeszcze w usa ta kolezanka?bedziesz te butki kupowac??

Gosia ale to było 3 lata temu 100$
koleżanka była nielegalnie pojechała na au-pair i została etc etc teraz mieszka w Kanadzie starała się o zieloną kartę i dostała
będę :-) a powiedz twój mąż skąd miał??

Aga on nie wiem skad mial chyba bezposrednio z chin sciagal...Aga to te Emu z Kanady bedziesz sciagac tak??cos jeszcze bedziesz sciagac??aa ta Kolezanka dlugo w Kanadzie jest??co tam robi?tez byla nielegalnie??

kurcze nie moge znalezc
Metalowe sanki dziecięce Piccolino Adbor z popychaczem, oparciem i wełnianym śpiworkiem :: Wszystko.dla.dziecka.pl
co s takiego , ale nie wiem czemu cały czas kołącze mi sie po glowie , ze tam byly 5 punktowe pasy

edit. tak to te sanki:) przezzukąłam watek i znalazłam

Ja tez się nad tymi zastanawiałam bo cena podobna ale poczytałam, że drewniane siedzisko jest cieplejsze, no i moje mają regulowany pochacz co mi się przyda bo ja karakan :)))

Gie-oska ja przymierzałam buciki w CCC i wszystkie mają za niskie podbicie ;(((

Ja tez się nad tymi zastanawiałam bo cena podobna ale poczytałam, że drewniane siedzisko jest cieplejsze, no i moje mają regulowany pochacz co mi się przyda bo ja karakan :)))

Gie-oska ja przymierzałam buciki w CCC i wszystkie mają za niskie podbicie ;(((

Asia moj tez ma wysokie podbicie wiec podejrzewam ze bedzie problem...a w tym sklepie Boti bylas?

reklama
Do góry