reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja też płaska ;D Ciągle bez stanika chodzę bo niecierpię staników, cały czas mnie uwierają pod cyckami ;/
W ciąży troszkę mi urosły piersi, przytyłam też i wszystkie biustonosze pooddawałam siostrze a nakupowałam sobie 3 Thriumphy (oj nie wiem jak się to pisze) 80B:szok:
Teraz nawet ten który kupiłam w 4 msc ciąży jest na mnie troszkę za duży - luz mam :-D .
Zawsze byłam płaska i sobie marzyłam ze jak bede w ciązy i mi cycki urosną to bede je wywalac na wierzch i odbiję sobie za wszystkie czasy :-D. W ciąży nie miałam za dużych ale były pełne i troszkę je pokazałam światu jednak potem mi się odechciało ich eksponować, byłam mamusią a nie gorącą laską :-D:-D:-D
Cieszę się ze piersi mam jakbym wogóle nie karmiła, sutki, kształt jest super.

reklama
nasze zakupy butkowe - kapcie i trampki póki co :-)
oraz czapulina z kurteczka

Załączniki

• DSCN4537.jpg
    DSCN4537.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 73
  • DSCN4512.jpg
    DSCN4512.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 78
  • DSCN4535.jpg
    DSCN4535.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 74
  • DSCN4536.jpg
    DSCN4536.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 71
Aga kurtka ładna , ale ta cena ... szook :)

anawawka to daj mi trochę ... w ciąży miałam ładne , duże , jędrne 85 D . mmmmm śliczne :)
teraz 80 B.. i to jeszcze jena pierś mniejsza...

Mary trampeczki zaje... :)

ja tez poprosze troszke cycka... ja to ani w ciazy ani teraz nic nie posiadam.... kupuje staniki B ale chyba tylko po to zeby troche powiekszyc....

Mary udane zakupy ;-) fajne kapciuchy. Moj ma takie tylko z bobem budowniczym :-)

marta ja mam 3 rok taka i jest zaaaajebiXXX jest bardzo ciepła, puchowa ale nie napakowana z tym że moja jest ładniejsza i czekoladowa:-):-) hahahahaha
KURTKA DAMSKA ABERCROMBIE & FITCH ROZM S (1277101832) - Aukcje internetowe Allegro
Aga świetna ta kurteczka :tak: , ja mam salomona puchową i też jestem z niej zadowolona bo jest super ciepła ,nie przemaka i wogóle warta swojej ceny ;-)
:D pewnie to co wiekszosc karmiących matek ;P super nie widzialam takiego nigdy :o mam jeszcze taki do odkrytych pleców ale nie takich pełnuch bo sa skrzyżowane na dole ...Aga ten na same piersi mam ale mi nei odpowiada chyba ze jakos przerobie na wzór ten co dziunka pokazała :D
Kasia kiedyś w quelle były fajne staniki zapinane z przodu a z tyłu był motylek taki haftowany połączony z resztą paskami , w tej bluzce widać by było tylko jego ;-) , jak go znajde to ci wkleje zdjęcie jak to wygląda :tak:

reklama
Jezuuu ale Wam zazdroszczę, ja zawsze biuściasta..... po ciąży mam 65G :szok::szok::szok: , mam ochotę je komuś oddać...

ja zdecydowanie nie chce odkąd przestałam karmić zmalały do rozmiaru A/B i są malutkie i je za to kocham :-)

Aga masz kurtke Abercrombie??;?:shocked2:
Ankawawka dawaj troche tego cyca jak Ci za duzo:p

tak tak wszystko bym z tej firmy kupiła :-)

Aga świetna ta kurteczka :tak: , ja mam salomona puchową i też jestem z niej zadowolona bo jest super ciepła ,nie przemaka i wogóle warta swojej ceny ;-)

Ania ja mam z campusa i hi teca i też są super :-):-)

Aga kurtka ładna , ale ta cena ... szook :)

anawawka to daj mi trochę ... w ciąży miałam ładne , duże , jędrne 85 D . mmmmm śliczne :)
teraz 80 B.. i to jeszcze jena pierś mniejsza...

Mary trampeczki zaje... :)

droga ale warta swojej ceny ja już ją 3 rok noszę :-)
i jak się rozpadnie to kupię taką samą

Do góry