Kasiiula
mamusia Pawełka :)
hahhahahaahahahaahah :d a ty niby co ?wiesz no ładna jestTy jestes szczuplutka wiec byłoby super
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahhahahaahahahaahah :d a ty niby co ?wiesz no ładna jestTy jestes szczuplutka wiec byłoby super
![]()
hahahha :d no chyba ten sama pozatym widzialam cudna bluzke i tez mi sie podoba tylko jak nałoze biustonosz brzydko bedzie i sama juz nie wiem
a bez nie idzie ;-)
HOT_GLAMOUR czarna tunika sukienka r. 36/38 (1268240690) - Aukcje internetowe Allegro
ja za to zabralam sie za sprzedarz rzeczy po Oliverku. Dla 2 dziecka znowu bede kupowac uzywane wiec nie mam co trzymac, a tak przynajmniej bedzie jakis grosz na ubranka czy nowe zabawki.
Aktualnie posprzedawalam adidaski po Oliverze, ale samo wystawienie tych rzeczy na ebayu zajmuje strasznie duzo czasu i jakos trace wene....
Wozka dalej nie wystawilam :/ codziennie "robie mu zdjecia" i rozmyslam co moglabym kupic za to hehe.
Klaudzia i co idzie Ci ta sprzedaz??na ebayu kosztuje cos wystawienie przedmiotu??ja za to zabralam sie za sprzedarz rzeczy po Oliverku. Dla 2 dziecka znowu bede kupowac uzywane wiec nie mam co trzymac, a tak przynajmniej bedzie jakis grosz na ubranka czy nowe zabawki.
Aktualnie posprzedawalam adidaski po Oliverze, ale samo wystawienie tych rzeczy na ebayu zajmuje strasznie duzo czasu i jakos trace wene....
Wozka dalej nie wystawilam :/ codziennie "robie mu zdjecia" i rozmyslam co moglabym kupic za to hehe.
Matko swieta, dziecko drogie, mąż Ci pozwoli?![]()
![]()
Ja też chciałam sprzedawać, przydałaby się kasa, ale w końcu olałam, robienie zdjęc, latanie na pocztę itd mnie przerosło. Ciuszki wydałam. Sprzedałam tylko pościel.
Ja dziś zakupiłam w koncu Lwa FP chodzik, myślalam jeszcze nad innymi typami lub playskoolem ale ten posłuzy na dłużej bo bedzie Oli miał na czym jeździć ;D
FISHER PRICE Chodzik Jezdzik Pchacz 2w1 LEW +BONUS (1266866757) - Aukcje internetowe Allegro
Ja ubranka trzymam dla następnej dzidzi i jakoś nie wyobrażam sobie sprzedać swoje jako używane i stracic na nich bo kupiłam nowe i dla drugiej dzidzi kupić używane znowu. Klaudzia opłaca Ci się to? No chyba ze potrzebujesz jakiegoś grosza to inna kwestia.
Klaudzia i co idzie Ci ta sprzedaz??na ebayu kosztuje cos wystawienie przedmiotu??
Myslalam ze buzza juz dawno nie masz a moze nie chcesz go sprzedac i trzymasz na drugie dziecko hehe:-)
ja tez chcialam sprzedawac zeby jakis grosz byl ale doszlam do wniosku ze przeciez wystawienie kosztuje potem prowizja od sprzedazy i wyjdzie ze moze na czysto 2-3zl bedzie dlatego wszystko oddam znajomym ktorzy w grudniu beda miec synka
a ja go nie pytam bo mu bez róznicy ;d obym nie nałozyla bluzki ze cycki widac<sutki znaczy sie hahaha> i zeby dupa byla zakrytaMatko swieta, dziecko drogie, mąż Ci pozwoli?![]()
![]()
![]()