reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

te sanki SANKI Z OPARCIEM,PCHACZEM I ŚPIWORKIEM-WYPRZEDAŻ (1268240372) - Aukcje internetowe Allegro sa u mnie ale bez spiworka za 90 zl wiec oplaca sie :) super no i cena mniejsza :)
a tak wogole wydaje mi sie ze nasze dzieci nie usiedza w sankach nie wiem czemu
:D beda uciekac z nich ;P
Mi tez tak mowila znajoma, ktora ma core starsza o rok od Tomiego. Z tym, ze tamtej dziewczynki jest "wszedzie pelno" a Tomi tak jak jego rodzice, lubi spac i zajac sie w miejscu jakas zabawa ;) Juz teraz widze np na spacerach, czy w sklepach jak niektore dzieciaczki daja popalic,a Mlody sie rozglada i obserwuje, czasami sie zajmie czyms co mu podam z koszyka, ogolnie mam z nim spokoj, no i marzy mi sie ze tak bedzie na sankach ;) Oczywiscie tak spokojnie to mam nadz na wyjsciach do miasta czy podobnych, ale jak np pojdziemy na jakas gorke w parku itp to moze szalec ;) hehehe

reklama
Moja Hanka też należy do ruchliwców, ale .... zimę przesiedziała w wózku, wyciągnąć ją na dwór, graniczyło z cudem, bunt już był jak słyszała słowo spacer,,,, nie lubiła tarzać się w śniegu, łazić po nim.... nie kupiłam w tamtym roku sanek, bo nie wyobrażałam sobie spaceru z wózkiem i sankami..

super sanki:tak: :tak:ja tez miałam pomysł na taki prezent , gdzies posialam link do "moich sanek " , ale poszukam. Tam były 5 punktowe pasy bezpieczenstwa z tego co pamietam

j
tak tak wszystko bym z tej firmy kupiła :-)

i jak się rozpadnie to kupię taką samą
Aga a gdzie kupilas sobie ta kurtke?bo moj M sprzedawal kiedys ciuchy abercrombie jeszcze na gorze ma 2 kartony tego hehe
Muszę się Wam pochwalić, że kupiliśmy sanki :HIT SANKI BABY MERC -REGULACJA RĄCZKI-6 KOLORÓW (1277237096) - Aukcje internetowe Allegro To juz jest od nas prezent na roczek:))) Powiem Wam, że mam ogroooooooomny problem z kozaczkami na zime. Do żadnych nie moge wsadzić nogi Konrada bo ma wysokie podbicie. Tragedia...
fajne sanki..my mamy po Majce ale ona srednio zaiinteresowana byla nimi zobaczymy jak z Kacprem bedzie..
Juz teraz widze np na spacerach, czy w sklepach jak niektore dzieciaczki daja popalic,e

czyzbys poznala moje dzieciaki hehe:-) wczoraj musialam ich wypuscic w sklepie z M bo tak wariowali ze normalnie zakupow nie dalo sie zrobic... ale oni w swoja str poszli ja w swoja i spotkalismy sie przy kasach hehe

Słuchajcie kobitki czy któraś z Was myślała o zakupie termoaktywnej bielizny dla siebie?? Bo ja jestem na etapie zastanawiania się czy warto i szukania czy produkują coś takiego dla naszych dzieciaków...

reklama
Do góry