reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
a ja go nie pytam bo mu bez róznicy ;d obym nie nałozyla bluzki ze cycki widac<sutki znaczy sie hahaha> i zeby dupa byla zakryta :D nigdy nie zwracał uwagi ... ostatnio nalozylam butki na obcasie czarne rajstopy czarna szmizerke i czerwony pasek spytał tylko gdzie sie wystroiłam to ja na to ze moze na dyskoteke pojde ;] a on nic popatrzył tylko na mnie :D i poszedl ;d nei ruszyło go :) oczywiscie sa tego + i - :)

co do ubran nie sprzedaje nic :D:D ani ja ani siostra hahaha ona trzyma dla mnie a ja dla niej :) :D jeszcze po 2 dzieci i bedziemy myslec o tym ;)

hehe taki maz to skarb. Moj najchetniej widzialby mnie w golfie i potarganych jeansach plus jakies sportowe buty, co by nic nie bylo widac i nikt nie zwracal na mnie uwagi hehe. A ja i tak ubieram sie w co tylko chce i nigdy nie ma jakis glupich komentarzy ;-)

Maz skarb ? eh czasem chcialabym aby byl choc troche zazdrosny a on tylko czasem stwierdza ze jak ja ubiore sie np szpile i kiecka to on nie pojdzie w adidasach i tez jakos "lepiej" sie ubiera abysmy pasowali ;] jak spytam czy ladnie to mowi moze byc ;] a czasem nie wiem jakie buty nałozyc pytam a on ... i te i te dobre ... :| ot facet .... no bluzka śliczna ale bez cyckonosza ni rusz eh ... macie inny pomysł ?? moze taki top jakby ? czarny ? bez ramiaczek i tylko na biust eh Aga pomocy :D !!! :p

Kasiiula -Bluzka fajna, że też ja już nie mogę nosić takowych :-D:-D:-D, ale jak zrzucę kilka kilogramów to może ;-);-)
Ale biustonosz można do niej czarny włożyć , nie będzie aż tak bardzo widoczny wg mnie.
mąż niezły, mój też w sumie nie zwraca uwagi w czym chodzę, dopiero gdy go przycisnę coś wybąka...:-D:-D:-D

Maz skarb ? eh czasem chcialabym aby byl choc troche zazdrosny a on tylko czasem stwierdza ze jak ja ubiore sie np szpile i kiecka to on nie pojdzie w adidasach i tez jakos "lepiej" sie ubiera abysmy pasowali ;] jak spytam czy ladnie to mowi moze byc ;] a czasem nie wiem jakie buty nałozyc pytam a on ... i te i te dobre ... :| ot facet .... no bluzka śliczna ale bez cyckonosza ni rusz eh ... macie inny pomysł ?? moze taki top jakby ? czarny ? bez ramiaczek i tylko na biust eh Aga pomocy :D !!! :p

Mi sie wydaje ze urok tej bluzki polega wlasnie na tym ze ma odkryte plecy

laski muszę sobie kupić jakąs kurtke na zime.. chciałbym taka puchowa a moja mama mówi , ze one sie szybko niszcza, a w tym materiale w srodku robia sie takie przerwy.. chyba troche przasadza co?

marta ja mam 3 rok taka i jest zaaaajebiXXX jest bardzo ciepła, puchowa ale nie napakowana z tym że moja jest ładniejsza i czekoladowa:-):-) hahahahaha
KURTKA DAMSKA ABERCROMBIE & FITCH ROZM S (1277101832) - Aukcje internetowe Allegro

ja tez chce cos kupic sobie o ile kasa z nieba spadnie ;) a znalazlam sobie cos takiego ... DŁUGA KURTKA ZIMOWA KAPTUR/KOLNIERZ mmm M (1278710257) - Aukcje internetowe Allegro :)

super płaszczyk kup i pokaż zdjęcia :-)

hahahha :d no chyba ten sam :D:D:D:D a pozatym widzialam cudna bluzke i tez mi sie podoba tylko jak nałoze biustonosz brzydko bedzie i sama juz nie wiem :D a bez nie idzie ;-)
HOT_GLAMOUR czarna tunika sukienka r. 36/38 (1268240690) - Aukcje internetowe Allegro

kasia fajna bluzka ja do bluzek bez pleców zakładam taki biustonosz
SILIKONOWE PLECY ** 4 KOLORY** BARDOTKA ** 75-80 D (1275713410) - Aukcje internetowe Allegro
z tym że ja go przyszywam do bluzki żeby mi przypadkiem nie wychodził :-):-)
jest jeszcze coś takiego
08czarny Biustonosz Silikonowy TimoorFashion USA (1275197415) - Aukcje internetowe Allegro
nie miałam ale koleżanki mają i mówią że super ale trzeba droższy porządny kupić :-)

Są staniki z sylikonowym paskiem z tyłu. A co masz z cyckami że nie możesz bez stanika? :p
Proszę Biustonosz bez tylnego zapicia - Co dla mioniczek odkrytych plecw. - Zeberka.pl
:D pewnie to co wiekszosc karmiących matek ;P super nie widzialam takiego nigdy :o mam jeszcze taki do odkrytych pleców ale nie takich pełnuch bo sa skrzyżowane na dole ...Aga ten na same piersi mam ale mi nei odpowiada chyba ze jakos przerobie na wzór ten co dziunka pokazała :D

reklama

Kasiula ja do takich bluzek nosze taki jak Aga pokazala na same cycki bez ramiaczek czy silikonowego zapinania. tzn nosilam bo teraz to ni ma na co tego nakleic :/ rownie dobrze moglabym bez bo i tak nic nie widac...

Do góry