reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny, moglybyscie mi polecic dobry garnek/zestaw garnkow do gotowania na parze? ;>
Postanowilam w koncu kupic, ale z tego co widze jest tyle roznych firm, ze boje sie nie naciac na cos, co wywale po kilku uzyciach...
aaaa i czy faktycznie uzywacie "pietrowo" tych garnkow? gotujecie kilka potraw na raz? czy lepiej kupic pojedynczy?
pzdr! :)

reklama
Dziewczyny, moglybyscie mi polecic dobry garnek/zestaw garnkow do gotowania na parze? ;>
Postanowilam w koncu kupic, ale z tego co widze jest tyle roznych firm, ze boje sie nie naciac na cos, co wywale po kilku uzyciach...
aaaa i czy faktycznie uzywacie "pietrowo" tych garnkow? gotujecie kilka potraw na raz? czy lepiej kupic pojedynczy?
pzdr! :)
PAROWAR CLATRONIC DG3235 750W kurier 15zł OD REKI (1254012120) - Aukcje internetowe Allegro jestem z niego zadowolona , jak gotuję na bieżąco to używam tylko jednego poziomu , a jak gotuje coś do mrożenia to na wszystkich poziomach

Lotka ja mam parowar elektryczny, ale taki zwykły, za 50 zł chyba, dwupoziomowy i jestem BARDZO zadowolona.

Cleo bo one mają za szeroką tą podeszwę, a poza tym dziwnie jej nóżka leży w środku, jakby piętka nie dochodzi do końca - a rozmiar na pewno dobry. Poza tym Asia absolutnie w nich nie umie chodzić.

Powiem Wam że Bartek jest grubo przereklamowany. Otóż coraz częściej słyszę że dzieci nie potrafią w butach tej firmy chodzić, chodzą na palcach lub jakoś pokracznie, wywracają się, za to jak założy im się innej firmy to chodzą normalnie. Osobiście znam takie trzy przypadki.

reklama
Do góry