reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Lotka ja mam parowar elektryczny trzypoziomowy . Taki jak ma Ania sm. I jestem bardzo zadowolona. Gotuje zazwtczaj na 3 poziomach wszystko razem- miesko , warzywka , ziemniaczki.. tylko ryby gotuje osobno , bo wszystko przechodzi jej zapachem:)

reklama
aaa no i kupilam spodnie do kurtki na zime :d za całe 7 zł dziś miała wysłac kobieta to mam nadzieje ze bedzie jutro :)
1a91cc480de4.jpg

aaa no i kupilam spodnie do kurtki na zime :d za całe 7 zł dziś miała wysłac kobieta to mam nadzieje ze bedzie jutro :)
Zobacz załącznik 291162

Fajniutkie :):) a na jaki rozmiar kupilas?? bo ja nie wiem jaki kupic..... maly ma ogrodniczki cos w tym stylu ale jesienne z delikatniutką ocieplinką na 80 i sa na styk, wiec na zime mam kupic 86:szok:?? z drugiej strony co firma to inny rozmiar........wiec myslalam zeby idac na zakupy wziasc te jesienne ogrodniczki i poprzymerzac je do siebie i kupic wieksze, nie patrzac na rozmiar. Boje sie ze z allegro nie trafie rozmiarem ;/ a w tych markowych ogladalam poki co widzialam tylko komplety za jedyne 169 zł ;/ wiec został mi targ ale dziecka nie bede tam rozbierac :(

Ostatnia edycja:
Fajniutkie :):) a na jaki rozmiar kupilas?? bo ja nie wiem jaki kupic..... maly ma ogrodniczki cos w tym stylu ale jesienne z delikatniutką ocieplinką na 80 i sa na styk, wiec na zime mam kupic 86:szok:?? z drugiej strony co firma to inny rozmiar........
ten 80 z cm wychodziło ok ... zobacyzmy jak dojdzie oby na poczatek był dobry bo kurtke tez mam taka jakby na terac i bede musiala wieksza kupic i jak ogrodniczki beda wieksze kupie sama kurtke do nich a jak na teraz to juz komplet :)

ten 80 z cm wychodziło ok ... zobacyzmy jak dojdzie oby na poczatek był dobry bo kurtke tez mam taka jakby na terac i bede musiala wieksza kupic i jak ogrodniczki beda wieksze kupie sama kurtke do nich a jak na teraz to juz komplet :)

Niom to niezle wymyslilas :tak: ja mam komplet na teraz, a tą zimową grubą kurtałke na duze mrozy mam z delikatnym rozmiarowo zapasem tak mysle ze na nowy rok {no chyba ze znowu mi śmignie w m-c jakies 3 cm}, i ogrodniczki tez potrzebuje ciut wieksze w takim razie :)

Laseczki jutro chcemy mlodemu kupic o takie cudo : SUPER MUZYCZNY INTERAKTYWNY BĘBENEK MALUSZKA!!!( (1251167074) - Aukcje internetowe Allegro
na roczkowej imprezie mały był tym zachwycony. Podobno w tesco taniej niz na allegro- zobaczymy :)
rewelacja ten bebenek a ile w tesco kosztuje??i ceny w calym kraju w tesco beda takie same bebenka??
Dziewczyny a macie WADER 65000 GIGANT AUTO TRUCK WYWROTKA + BONUS !!! (1256842985) - Aukcje internetowe Allegro ???? mysle zeby dla Pawcia Kupic na urodziny ... nic innego mi do głowy nie przychodzi

Mama i Marcel ... ta zabawka jest swietna ale ona wymiarowo mała widzialam z Ikei duze i nei drogie
Mi sie tez podobaja takie wielkie ciezarowki i sadze ze to bardzo dobry prezent dla chlopca...sama bym sie takim pobawila hehe

reklama
Do góry