reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Laseczki jutro chcemy mlodemu kupic o takie cudo : SUPER MUZYCZNY INTERAKTYWNY BĘBENEK MALUSZKA!!!( (1251167074) - Aukcje internetowe Allegro
na roczkowej imprezie mały był tym zachwycony. Podobno w tesco taniej niz na allegro- zobaczymy :)

Super! My kupiliśmy zwykły bębenek - tylko pałeczki musiałam pochować bo bałam się że jak się z nimi wywróci w buzi to będzie niezaciekawie. Ale młoda świetnie sobie radzi, uderza czym popadnie, np. łopatką :D

reklama
Super! My kupiliśmy zwykły bębenek - tylko pałeczki musiałam pochować bo bałam się że jak się z nimi wywróci w buzi to będzie niezaciekawie. Ale młoda świetnie sobie radzi, uderza czym popadnie, np. łopatką :D
u nas bebenek tez zwykły i furore zrobil i jak Ty musiałam schowac pałeczki bo wkladał do buzi i z nimi biegał ... a Paweł teraz lapie w jedna reke bębenek a druga ręką <PALCAMI> delikatnie uderza śmiesznie to wyglada:) hahahahah :D

znalazłam ten z Tesco

http://www.tesco.pl/produkty/zabawki/

Ostatnia edycja:
Kasia u nas chrzestna na roczek kupuje taką i jeszcze do tego przyczepkę podobno wytrzymałość 150 kg :-):-) to ja też będę na niej jeździć:-)

Aga a jak wyglada ta dodatkowa przyczepka do tej wywrotki??ja widzialam kiedys taki wielki samochod z przyczepka w tesco chyba za 99zl i mial jeszcze klocki:-)

to juz wiem co dam Kacprowi na urodzinki takie autko z przyczepka idealny prezent dla chlopaka tylko w sklepie musze polukac czy cos podobnego jest:-)

chcialam tez ta kostke i ciuchcie co Ulenka polecala ale nie wiem czy nie zapozno juz na takie zabawki??jak myslicie??

Kasia a Ty kupujesz na pewno ta wywrotke??

Ja kostkę naprawdę polecam, bo tutaj jest tyle kombinacji, muzyka gra i świeci światełko gdziekolwiek się nie nacisnie. Mały nie bawi się niczym tam długo jak tym, każda strona inna itd. Ja polecam!!! Ciuchcia też jest super - mały zamiera i patrzy się na nią a ona jeździ cały czas, jak tylko się do czegoś dotknie zmienia kierunek jazdy. Ciuchcię ma ten sam sprzedawca co kostkę.

to juz wiem co dam Kacprowi na urodzinki takie autko z przyczepka idealny prezent dla chlopaka tylko w sklepie musze polukac czy cos podobnego jest:-)

chcialam tez ta kostke i ciuchcie co Ulenka polecala ale nie wiem czy nie zapozno juz na takie zabawki??jak myslicie??

Kasia a Ty kupujesz na pewno ta wywrotke??
tak wywrotka + przyczepa :) wyjdzie lekko ponad 100 zł z przesyłka :)

Już za rogiem czeka nas zima... :/
Macie już dla swoich pociech kombinezony??
Ja właśnie Hanulce jeszcze nie kupiłam... Nie wiem jaki - jedno czy dwuczęściowy lepszy?? Jaki rozmiar jak teraz nosi 80, tak żeby starczyło na całą zime
Jak wy rozwiązujecie ten problem??

reklama
Do góry