reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny chce kupić małej klocki. W szpitalu była mocno zainteresowana i ładnie sie bawiła. Pytanie jakie?? Nie chce wydawać dużo na klocki, pewnie pobawi sie 2 dni i beda leżeć jak wszystkie zabawki. Możecie coś polecić?? Czy takie beda oki?? POLSKIE SOLIDNE KLOCKI WIELKA PAKA MAX 200 KLOCKOW (1221799109) - Aukcje internetowe Allegro
zastanow sie, czy nie beda za male. to jest rozmiar "K1" czyli szerokosc klocka 16mm, taki maluch moze je jeszcze wziac do buzi. ja kupilam tego samego producenta, ale wieksze "K3" HEMAR Klocki konstrukcyjne K3 w tubie dużej (1153069873) - Aukcje internetowe Allegro sa wielkie, ale ja jestem spokojniejsza, no i tomi dosyc sie nimi bawi :)
pozdrawiam!

reklama
Ja zastanawiam sie nad kupnem jakiegos mini namiotu z tunelem na roczek. Oliver ostatnio uwielbia bawic sie w "chowanego" najbardziej podoba mu sie gdy mu zbudujemy z kocow i krzesel taki mini namiot, nie mam dziecka przez godzine ;-) Tyle ze koce spadaja bo maly za nie ciagnie no i boje sie ze poobija sie o krzesla wiec wolalabym jakis namiot ktory mozna na wieczor zlozyc. Czy ktoras moze jakis polecic, bo ogladalam wiele na ebayu.

Klaudia w ikei sa i namioty i tunele..my mamy taki niebieski namiot i jest super ale sa tez takie pol otwarte wiec moze tam zobacz :-)

Dzieki Gosiu, zaraz zerkne :-)

edit: Juz zerklam, fajne bo skladaja sie do mini rozmiarow ale jeszcze poszukam, wolalabym jakis namiot z ktorego moglby od razu wejsc do tunelu a ktory w razie mozna bylo odczepic i korzystac osobno ;-)

Ostatnia edycja:
zastanow sie, czy nie beda za male. to jest rozmiar "K1" czyli szerokosc klocka 16mm, taki maluch moze je jeszcze wziac do buzi. ja kupilam tego samego producenta, ale wieksze "K3" HEMAR Klocki konstrukcyjne K3 w tubie dużej (1153069873) - Aukcje internetowe Allegro sa wielkie, ale ja jestem spokojniejsza, no i tomi dosyc sie nimi bawi :)
pozdrawiam!

No widzisz ja nawet nie zwrocilam uwagi na wielkość, wydawało mi sie ze sa duze. Dzieki. Najlepiej bedzie jak kupie w sklepie, na żywo ocenie ich wielkosć

No widzisz ja nawet nie zwrocilam uwagi na wielkość, wydawało mi sie ze sa duze. Dzieki. Najlepiej bedzie jak kupie w sklepie, na żywo ocenie ich wielkosć
z tym ze w sklepie/porownujac z allegro widzialam te najmniejsze w cenie najwiekszych(wliczajac koszty wysylki) no wiec lepiej je sobie poogladaj,ale zamow na necie :)

pozdrawiam!

ja też zamierzam kupić te konstrukcyjne K2, fajne są.
A u moich rodziców mamy też klocki piankowe "Klocki z gąbki" - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 49.90 zł. Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin... - fajne, bo leciutkie i można budowac i rozwalać wielką wieżę :)

Dziewczyny chce kupić małej klocki. W szpitalu była mocno zainteresowana i ładnie sie bawiła. Pytanie jakie?? Nie chce wydawać dużo na klocki, pewnie pobawi sie 2 dni i beda leżeć jak wszystkie zabawki. Możecie coś polecić?? Czy takie beda oki?? POLSKIE SOLIDNE KLOCKI WIELKA PAKA MAX 200 KLOCKOW (1221799109) - Aukcje internetowe Allegro

Cześć. te klocki nie są złe, ale polecam Ci zobaczyć klocki Wader. Pewnie są droższe, ale super wytrzymałe. Mój Adam bawi się klockami, które Michał dostał jak miał rok (teraz ma 10lat) i kompletnie nic się z nimi nie dzieje. Nawet jak dziecko nadepnie to się nie łamią. Szczerze polecam.

Ja zaszalalam na Allegro /jak zwykle hehe/ i kupilam Tomkowi na zime:
H&M ZIMOWA CZAPKA NA POLARZE WIĄZANA 86 (1237200989) - Aukcje internetowe Allegro
H&M ZIMOWE RĘKAWICZKI NA POLARZE 86 (1237201085) - Aukcje internetowe Allegro
H&M GOLF - SZALIK DLA NAJMŁODSZYCH (1237201049) - Aukcje internetowe Allegro

Mam tylko nadzieje,ze nie przesadzilam z rozmiarem ;) Niby go pomierzylam i by sie zgadzalo, no ale roznie to bywa :)

edit: troszeczke pomylilam tematy - przez Ulenke, bo sie rozpisala o zakupach hehehe ;) wiec jak by mozna to prosze o przeniesienie ;)
super jest ten zestaw , ja mam niebieski i Aga4444 ma beżowy , ostatnio widziałam też fajny taki zestaw w Kappahl szaliczek fajniejszy zapinany z boku na rzepkę ,chyba kupię go żeby mieć na zmianę

reklama
super jest ten zestaw , ja mam niebieski i Aga4444 ma beżowy , ostatnio widziałam też fajny taki zestaw w Kappahl szaliczek fajniejszy zapinany z boku na rzepkę ,chyba kupię go żeby mieć na zmianę
W sumie mi sie bardziej podobal "niebieski z szarymi paskami" czy jakos tak, ale maja takie tylko czapki i rekawiczki, brakuje golfa, a ze chcialam komplecik, no to zamowilam "niebieski"...........no i czekam niecierpliwie na przesylke :D

Do góry