reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Wynik 3 pajacyki 9-12 msc - każdy różnił się od siebie rozmiarem, jedne dobre, drugie takie ze nóżki mega długie, trzeciego jeszcze nie miał na sobie. Uprałam dwa noszone i.........jeden bardzo się zbiegł ze jest akurat, rózni się od tego niepranego ok 5 cm ;/ Tak więc ja nigdy więcej!!! ;D

ULA rozmiarem mogą się różnić bo ludzie mieszają sobie w tych paczkach jak chcą, mieszają firmy rozmiary kolory etc etc
ja też je mam i jestem zadowolona

natomiast tych FIXONI nie miałam nawet nie wiedziałam że takie są zakupię następny rozmiar i wypróbuję :-)

Dziewczyny może kojarzycie jakiej firmy jest ten kombinezon ?
*ewaed*3-cz B.CIEPŁY KOMBINEZON CARS BLUE1 80/86 (1236615191) - Aukcje internetowe Allegro

bo fajny mi się wydaje, jako taki dodatkowy - ma wiele elementów i jest niedrogi, ale gdybym znała firmę to może udałoby się znaleźć jakiś bardziej dla dziewczynki :). Ostatecznie jak nie znajdę to będą samochody :)

znalazlam tez cus takiego ia: REWELACYJNE 3cz.kombinezony -HAPPY -ok 80/86 (1236595820) - Aukcje internetowe Allegro ten sprzedawca ma tez w kolorze czerwono-granatowym.

niestety nic bgardziej dziewczecego nie spotkałam na allegro

Ja wczoraj byłam na chwilkę w siecie dziecka i urzekł mnie kombinezon Wójcika nie zerknęłam na cenę a i rzeczywistosi wyglądał dużo piekniej niż na zdjęciu. Patrze na allegro a tutaj cena.....279 zł szok!!!
Wójcik- 2 cz. kombinezon - ŚWIAT NA KÓŁKACH-80 (1227039006) - Aukcje internetowe Allegro
1227039006

Dzięki Mama :)
Ja napisała do dziewczyny z tej aukcji z kombinezonem 4-częściowym i napisała mi że będzie miała też dla dziewczynek tylko musi zrobić zdjęcia.

Także pewnie kupię taki jeden bo jest niedrogi, a drugi to chyba taki:
Kombinezon 1-częściowy PLUM r.80-86 - PinkiBaby.pl

Przy okazji pytanie do dziewczyny chustowych/nosidłowych - w co bedziecie ubierać w ziemie dzieci do nosidła ? Bo kombinezon na pewno bedzie za gruby i niewygodny...

W styczniu wybieramy w góry do Krynicy i pewnie wózka nie będziemy brać i tak się zastanawiam jakie tu ubrania kupować do noszenia w Tuli...

Ja będę nosiła normalnie w kombinezonie w MT. Po prostu małego mniej ścisnę. Przecież musi być ciepło ubrany bo wystające raczki, nóżki bez ruchu będą marznąć. Tak narazie myślę ;D

Ja zaszalalam na Allegro /jak zwykle hehe/ i kupilam Tomkowi na zime:
H&M ZIMOWA CZAPKA NA POLARZE WIĄZANA 86 (1237200989) - Aukcje internetowe Allegro
H&M ZIMOWE RĘKAWICZKI NA POLARZE 86 (1237201085) - Aukcje internetowe Allegro
H&M GOLF - SZALIK DLA NAJMŁODSZYCH (1237201049) - Aukcje internetowe Allegro

Mam tylko nadzieje,ze nie przesadzilam z rozmiarem ;) Niby go pomierzylam i by sie zgadzalo, no ale roznie to bywa :)

edit: troszeczke pomylilam tematy - przez Ulenke, bo sie rozpisala o zakupach hehehe ;) wiec jak by mozna to prosze o przeniesienie ;)

reklama
Do góry