reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziunka przecież nasze bzibzi jeszcze w pampki robią ;D Nieliczne mamy tylko wysadzają maluchy i to nie na słowo "mamusiu siusiu" w najmniej oczekowanym momencie tylko same wysadzają kiedy uważają to za stosowne ;P
Mi się bardzo podobają jednoczęściowe ale dwuczęściowy chyba bardziej praktyczny, bo i kurteczkę można zdjąć i potem ciensze spodenki założyć i tą kurteczkę itd. Ale jaki kupię sama nie wiem, raczej dwu...

Najzwyklejsze, bez tego górnego poziomu, bo na co mi to. Tylko żeby siatkę miało zamiast szczebelków (szczebelek???) :D

Dziubasku zadowolona jesteś z getrów? Ja dostałam dziś swoje wełniaki, założyłam Asi do mt jak przed chwilką szłyśmy na zakupy. SĄ REWELACYJNE. Pada lekka mżawka, a rajstopki pod getrami suchutkie i nóżki cieplusieńkie :)

Ja też się napaliłam na turystyczne ale do tej pory sie nie dorobiłam :p Chce chustę sprzedac bo mi ona zbędna ale na allegro nie chce bo pewnie od razu mi jej nikt nie kupi :(

Fajny, ale nie wygląda na bardzo ciepły :/.

Ja na razie wypatrzyłam takie, dziadkowie zaoferowali się, że sprezentują Alusi na urodzinki jak wybiorę, tylko teraz muszę znaleźć jakiś sklep w którym będzie to można przymierzyć no i zdecydować czy jedno czy dwuczęściowy....

MARIQUITA - Sklep internetowy Kacperek - ubranka dla dzieci, odzież dziecięca i niemowlęca - Spodnie Plum ocieplane czekolada rozm. 80
MARIQUITA - Sklep internetowy Kacperek - ubranka dla dzieci, odzież dziecięca i niemowlęca - Kurtka Plum czekoladowa rozm. 80

MARIQUITA - Sklep internetowy Kacperek - ubranka dla dzieci, odzież dziecięca i niemowlęca - Kombinezon Plum śliwkowy rozm. 80

Te buty mnie nurtują, bo Alicja raczej będzie chodzić dopiero pod koniec zimy... Ale może można kupić jakieś takie miękkie buty do kombinezonu.

reklama
Dziewczyny macie już kombinezony zimowe dla maluchów?
Ja oglądałam na razie Marquitta, ale dla dziewczynek są same jakieś różowe landryny :/.

Możecie polecić jakąś inną firmę ?

I jak myślicie, lepiej kupić jedno czy dwuczęściowy? Jednoczęściowe mają takie odpinane buty, a Alicja raczej dopiero bliżej końca zimy zacznie chodzić, więc chyba taki byłby lepszy, bo tak to bez sensu jakieś buty zakładać....

my zakupilismy jednoczesciowy kombinezon firmy lumpeks:)ignas jeszcze wprawdzie nie chodzi ale na spacerach zyczy sobie przejsc sie z nasza pomoca od czasu do czasu wiec my butki na pewno musimy miec..a co do alutki nie bylabym taka pewna ze pod koniec zimy zacznie przejawiac chec powstania i pojscia w swiat;)

Z jednoczęściowym jest problem jak dziecku po ubraniu zachce się siusiu :) Trzeba wtedy rozbierac całe dziecko, a tak tylko spodenki można. Ja jestem za dwuczęściowym :)

Ilonko Spodnie od kombinezonu są bardzo przydatne, po pierwsze ciepłe, po drugie w sam raz na śnieg i sanki. Sama kurtka na zimę nie zdaje egzaminu przy takich maluchach.

dziunka ignac jeszcze robi w pieluchy siku;) wiec nie sadze by byl problem z rozbieranie do szybkiego siku;D ale jak bedzie starszy to owszem, to masz racje, jestem za dwuczesciowym...

Do góry