xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
ok jak bediemy jechac to dam Ci kod bo jeszcze nie wiem gdzie sie zatrzymamy!!
spoko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok jak bediemy jechac to dam Ci kod bo jeszcze nie wiem gdzie sie zatrzymamy!!
Gosiu, Uchwyt jako uchwyt byl ok. Sluzyl do 7miesiaca. Do tej pory jest w dobrym stanie. Ale jak robilam z niego lezaczek, i uchwyt przekladalam calkiem do tylu, to te blokady nie dzialaly jak trzeba(moze cos sie wytarlo?)i zamiast lezaczka robila sie kolyska i to malego wkurzalo i mnie tezRoyanka jak uchwyt w foteliku mogl nie wytrzymac??przeciez to strach niesc w takim foteliku dziecko!!
(...)
Kilolekcoś się cytaty pokopały
a ja tak ogladam wasze wozeczki i juz mi sie od nich w glowie pomieszalowszystkie sa ladniusie i kazdy cos tam ma w sobie by tylko go kupic
ja juz sama oszalalam i wsumie to niewiem na co sie zdecyduje...tak myslalam nad buggy..ale uzywanym...bo nowy troche za drogi...
a ponadto tak chodze z zamiarem kupienia lektatorka..tylko wlasnie-problem-z tradycyjnym mialam klopot..i tak sie zastanawiam nad tym elektrycznym...jak sadzicie,ktory lepszy??
![]()