reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Gawit
Gie-oska, Milencia - ja też zakochałam się w Mutsy (Urban Rider) już namierzyłam hurtownię w której mogę go obejrzeć - jedno wiem napewno, że kolor musi być turkusowy . Chcę zestaw z fotelikiem i chyba wolałabym nowy zamiast używanego ale jeszcze się zastanowię, trochę czasu mamy.
to juz kwestia portwela czy nowy czy uzywany wozek:-)tez bym chciala nowy ale nowy mutsy to ok 3tys wiec sporo poza tym te wozki co ja wkleilam to one sa na grarancji i po konserwacji:-)
tez chcialam na poczatku te mebelki widzialam je w sklepie fajne sa ale cholernie drogie...poza tym chyba nikt ich u mnie w miescie nie kupowal bo z dwoch duzych hurtowni zostaly wycofane!!cena stanowczo za wysoka!!ale fakt sa sliczne:-)
heh a ja jak glupek zas szaleje :-):-):-) Bylam dzis na gieldzie z uzywanymi rzeczami i zreguly najwiecej tam jest ciuszkow i rzeczy dla maluszkow :)
Nie moglam sie oprzec i kupilam biale spioszki z mikolajami i napisem "Moje pierwsze swieta" bo w wigilie juz napewno bedziemy razem :D A drugie spioszki "reniferek" z rogami i kapturkiem z ryjkiem reniferka... przeslodkie :-):-):-)

ale Ci zazdrozcze tych tanich zakupow:-)ile dalas za te body??:-):-):-)

reklama
A ja póki co szleję w odzieży używanej. Nie patrze na kolory tylko łapię wszystko co mi wpadnie w oko. Jedna rzecz kosztuje mnie między 1 a 3 zł więc biorę i te dla dziewczynki i te dla chłopca, najwyżej sprzedam na allegro :))) Ostatnio kupiłam dwie wielkie siaty i za jedną zapłaciłam 20 zł a za drugą 30zł wiec juz troche ciuszków uzbierałam. Wczoraj byłam w 5-10-15 i powiem szczerze, że ubranka, które kupiłam w odziezy używanej są o wiele lepszej jakośći bo większość jest ze znanych angielskich firm i choć uzywane wygladają o wiele lepiej niż te nowe w 5-10-15.

A ja póki co szleję w odzieży używanej. Nie patrze na kolory tylko łapię wszystko co mi wpadnie w oko. Jedna rzecz kosztuje mnie między 1 a 3 zł więc biorę i te dla dziewczynki i te dla chłopca, najwyżej sprzedam na allegro :))) Ostatnio kupiłam dwie wielkie siaty i za jedną zapłaciłam 20 zł a za drugą 30zł wiec juz troche ciuszków uzbierałam. Wczoraj byłam w 5-10-15 i powiem szczerze, że ubranka, które kupiłam w odziezy używanej są o wiele lepszej jakośći bo większość jest ze znanych angielskich firm i choć uzywane wygladają o wiele lepiej niż te nowe w 5-10-15.

a gdzie kupujesz uzywki??bo ja nie wiem gdie we wrocku sa takie sklepy daj namiar plizzzzzzz:-)

heh a ja jak glupek zas szaleje :-):-):-) Bylam dzis na gieldzie z uzywanymi rzeczami i zreguly najwiecej tam jest ciuszkow i rzeczy dla maluszkow :)
Nie moglam sie oprzec i kupilam biale spioszki z mikolajami i napisem "Moje pierwsze swieta" bo w wigilie juz napewno bedziemy razem :D A drugie spioszki "reniferek" z rogami i kapturkiem z ryjkiem reniferka... przeslodkie :-):-):-)

ja tez nie moge sie opamietac..i co jakis czas chodze na flomarkt(wszystko z drugiej reki)i faktycznie tam jest duzo rzeczy dla bobaskow..ostatnio za 7,50 euro(okolo30zl.)kupilam 6 superasnych spioszkow i kocyk,taki,ktory mozna polozyc na podlodze i dzidzie tam posadzic lub polozyc na brzuszku:-Dtylko wlasnie staram sie przebierac i kupuje rzeczy raczej od 62..poniewaz moje szkraby byly duze i jak sie urodzily mialy okolo 58cm...takze takich calkowicie maciupkich niekupuje..bo to szkoda kasy a za chwile bylo by juz za male:tak:

gawit-mnie sie podoba wozek w tym ostatnim linku...czarny w biale kwiaty...mniej wiecej sama bym chciala takie kolory...:sorry:

Jak tak oglądam wózeczki to w zakresie cen do ok. 1000zł spodobały mi się te: 7w1 Murano BEBETTO - wózek głęboki dziecięcy (639764585) - Aukcje internetowe Allegro
3w1 Wózki SHAFT wózek TAKO + fotelik sam.0-13kg (629958092) - Aukcje internetowe Allegro
SPORTOWY GABI-3+fotelik+ PRODUCENT-k.pompow. (624084271) - Aukcje internetowe Allegro
NOWOŚĆ! Wózek wielofunkcyjny+fotelik MAX LANSER (627565604) - Aukcje internetowe Allegro

Myślałam też o wózeczku ze skrętnymi kołami ale nie wiem jak się sprawdzają na łonie natury ;))) Na szczęście mamy jeszcze trochę czasu więc obiegnę 2 najważniejsze hurtownie i kilka sklepów, pobróbuję na żywo różne wózeczki i wtedy się zdecyduję.

Anadri zadaj pytanie sprzedającemu czy ma możliwość przesłania wózka za granicę. Są firmy kurierskie, które przesyłają bez problemu za granicę.

a ja dzisiaj jak jechalam w podróży chyba w Kętrzynie widzialam wozek ten co chce kupic :)
wózek Babyactive Jet Picasso 2009 3 w 1 (610673894) - Aukcje internetowe Allegro
nr 8 i jestem w szoku jest o wiele ladniejszy bo ma wyraziste kolorki :) i myslalam ze zaraz wezme i zabiore tej pani wozek ;-) hehehe
a i widzialam Xlandera Xa rozowego swietny kolor :) i wozek tez tylko ze kurcze rozowy to nie bardzo jak drugi ma byc chlopiec np :p

reklama
też oglądałam ten wózek i bardzo mi się spodobał :-) chyba jeden z niewielu... jeśli znałabym jego wagę lub chociaż cenę za dowóz do Irlandii
z chęcią byśmy go zamówili.....:-D
póki co D powiedział że jutro jedziemy się po Ennis rozejrzeć za jakimiś wózkami.....:tak:

Do góry