to juz kwestia portwela czy nowy czy uzywany wozek:-)tez bym chciala nowy ale nowy mutsy to ok 3tys wiec sporo poza tym te wozki co ja wkleilam to one sa na grarancji i po konserwacji:-)Gawit
Gie-oska, Milencia - ja też zakochałam się w Mutsy (Urban Rider) już namierzyłam hurtownię w której mogę go obejrzeć - jedno wiem napewno, że kolor musi być turkusowy . Chcę zestaw z fotelikiem i chyba wolałabym nowy zamiast używanego ale jeszcze się zastanowię, trochę czasu mamy.
tez chcialam na poczatku te mebelki widzialam je w sklepie fajne sa ale cholernie drogie...poza tym chyba nikt ich u mnie w miescie nie kupowal bo z dwoch duzych hurtowni zostaly wycofane!!cena stanowczo za wysoka!!ale fakt sa sliczne:-)A co do mebelków to moim faworytem jest Meblik Meble dla dzieci - meble młodzieżowe - pokój dziecięcy - meble dziecięce - łóżeczka dziecięce - łóżka dla dzieci - Meblik.pl
heh a ja jak glupek zas szaleje :-):-):-) Bylam dzis na gieldzie z uzywanymi rzeczami i zreguly najwiecej tam jest ciuszkow i rzeczy dla maluszkow![]()
Nie moglam sie oprzec i kupilam biale spioszki z mikolajami i napisem "Moje pierwsze swieta" bo w wigilie juz napewno bedziemy razemA drugie spioszki "reniferek" z rogami i kapturkiem z ryjkiem reniferka... przeslodkie :-):-):-)
ale Ci zazdrozcze tych tanich zakupow:-)ile dalas za te body??:-):-):-)