reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Pewnie, że tak. Ja oprócz body kupiłam 3-pak pajaców Disney za 34 zł, skarpetki a właściwie podkolanówki 5-pak za 14 zł, buciki za 13, bluzeczki z dł. rękawem były po 7 i 8 zł, kupiłam dresik za 21 zł i sweterek z rozpinany z kapturkiem za 21 więc zakupy udane :))))

reklama
wklejam zdjęcie jak wygląda golfik na Kubie ;-) , plus reszta zakupów (zdjęcie robione komórką więc nie najlepszej jakości) DSC00138.jpg

jak widać na zdjęciu kupiłam cały zestaw razem z czapką i rękawiczkami w H&M , teraz czekam na wyprzedaże
Własnie widziałam ten zestaw H&M - całkiem niezły (b.t.w. w sklepie taniej niz na allegro). Ale mi brakuje w ubrankach dla dzieci czegoś z pazurem. Np. czapka ala RASTA - nie do dostania. Wszystko tylko jakies takie różowe albo niebieskie i mdłe. Pewna za bardzo wymyślam.... :)

nie wiem co się dzieje, cytuję post dziunki o getrach, wpisuję swój tekst i takie coś jak powyżej mi wychodzi :(

Napiszę więc tu:
Dziunka, ja z chęcią dołączę do zamówienia, 2 pary getrów wełnianych mnie interesują, da radę?

Ok, jak będzie zamówienie to Ci wezmę i wyślę, wybierz tylko kolor z tamtego linka.

jezu wcięło mi posta więc

dziunka czy ty masz te getry z tego maminka?? i jak nie cisną/obgniataja Joasi??

cleo kurteczka super a i cena miodzio

Iza Gaja się po prostu boi że się ubrudzi cudna jest:-)

Kilolku my mamy taką: NIANIA ELEKTRONICZNA PHILIPS AVENT SCD 470 (1189128556) - Aukcje internetowe Allegro i jest git

Czekam na nie właśnie, ale z tego co wiem to są super :)

wklejam zdjęcie jak wygląda golfik na Kubie ;-) , plus reszta zakupów (zdjęcie robione komórką więc nie najlepszej jakości) Zobacz załącznik 278912

O O O takie coś do chusty by mi się przydało... a jeszcze lepsze są takie podwójne golfy dla matki i dziecka... poszperać muszę...

EDIT: DZIUBASKU podaj mi te kolory, jak zamówię do środy to mamy po 10 zł za sztukę, potem w sklepie będzie za 12zł. Daj znać , zaraz napisze dziewczynie.
pencil.png

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jakby któraś miała ochotę kupić coś takiego:
FONTANNA Z PIŁEK PLAYSKOOL REKLAMA TV! HASBRO (1197107726) - Aukcje internetowe Allegro
to właśnie dziś zauważyłam na allegro chyba podróbkę ale za 1/3 ceny:
FONTANNA Z PIŁECZKAMI HAPPY BAL kulki GRATIS ryba (1192260216) - Aukcje internetowe Allegro
Ja właśnie kupiłam playskoola bo nie miałam pojęcia ze takie coś istnieje innej firmy :( A kupiłam używane za ok 40 zł wylicytowałam, więc z przesyłką wyszło mi 54 zl a tutaj jest za ok 30 zł. Ciekawe czy też tak samo sprawnie działa?

Ula bardzo dziekuje za linka. cena nowego playskool byka dla mnie za wysoka. Kupilam te firme za 30 zł , chyba ostatnia sztuka :) dam znac , czy bede sbie w brode pluła

reklama
Ja własnie wczoraj wylicytowałam playskoola czasami zabawki używane są w bardzo dobrym stanie, mam już kilka bo czasami szkoda mi było pieniędzy na nową, a jak ktos pisze ze stan idealny to naprawdę warto.
Cieszę się ze mogłam się przydać ;D

Do góry