reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

pewnie jakieś z ocieplaczami, ale kurzce jeszcze się nad tym nie zastanawiałam........... czas pomyśleć............mobilizujecie mnie Dziewczyny heheheheh
ja na wiosnę kupiłam małej kureczkę taką ala flek z kapturkiem, puchowa, i wtedy była za duża, a teraz super pasuje, mam nadzieję, że Eli jakimś cudem nie wyrośnie z niej do zimy ;-);-) aha cena baaardzo śmieszna, bo w sklepie z uzywaną wyszperałam, a że nówka z metką, to niepogardziłam nią hehehhe

reklama
taaak wiem że poszło o wiek...no ale Ula jest na zamkniętym?? więc same macie odpowiedź na to czy dodawać według uznania czy według naklikanych postów...to chyba nie ma znaczenia bo każda może niechcący się wygadać....
a długo będzie się ten tamat ciągnąć???

jakie rozmiary ubranek nosza już wasze maluszki??? i na jaki rozmiar kupujecie kombinezony??
j ana razie o kombinezonie czy o butach nie myslę, bo wiem, ze dzieciaki różnie rosna i potem jest zonk jak nie pasuje. jeszcze zdążę kupić (a może coś co mam bedzie pasować, jak nie to chyba zacznę sprzedawać, bo trzymam sterty tego wszystkiego a tu co chwila okazuje się, ze nie pasują)

ale tak jak już bedzie zima to wogóle wyboru nie ma w kombinezonach no i zazwyczaj w zime zaczynają wystawiac kolekcje wiosenne a od miesiąca już są jesienne,więc myślę że we wrzesniu już będą ziemowe,a ja nie mam ani jednego więc coś na początek musze kupić

ale tak jak już bedzie zima to wogóle wyboru nie ma w kombinezonach no i zazwyczaj w zime zaczynają wystawiac kolekcje wiosenne a od miesiąca już są jesienne,więc myślę że we wrzesniu już będą ziemowe,a ja nie mam ani jednego więc coś na początek musze kupić
ja już kilka razy się nacielam i po prostu nie zamierzam kolejny raz wyrzucić pieniedzy w bloto. Myslę, ze za zimowym rozejrzę sie kolo października jeśli będzie trzeba

Dziewczyny, moja niania zakończyla swój żywot. Muszę kupić nową. Co mi polecicie w rozsądnej cenie? Normalnie niania nie potrzebuję, bo slysze nawet jak się drapią ale czasem czlowiek zmęczony, to lepiej żeby była

Ja tam kupiłam kombinezon śliczy za ...... 3zł :D bo tak ubranka z kosza po 1 zł a reszta po 3zł . Na dodatek babka sprzedała mi go bo czesto tam chodzę :p a miałbyćna nastepny tydz wystawiony :)

No więc tak czy siak trzy złote to nie duzo a jak bedzie już pora to sie kupi jakis w sklepie i przymierzy :D

reklama
Do góry