reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
nie wiem co się dzieje, cytuję post dziunki o getrach, wpisuję swój tekst i takie coś jak powyżej mi wychodzi :(

Napiszę więc tu:
Dziunka, ja z chęcią dołączę do zamówienia, 2 pary getrów wełnianych mnie interesują, da radę?

wczoraj poszalałam trochę (nudziło mi się w domu jak mój pojechał) i kupiłam Kubie kilka bodziaków z dł rękawem i czapkę ,rękawiczki i taki golfik zamiast szalika H&M GOLF - SZALIK DLA NAJMŁODSZYCH (1195946449) - Aukcje internetowe Allegro ,kurtki jesienne mam , bo kupowałam na wiosnę większe rozmiary , a myślałam jeszcze butach ale takie w których będzie mógł chodzić kupię w PL jak będziemy na święta a teraz mu kupię takie do śpiworka żeby mu stópki nie marzły

Aniu a ten golfik próbowałaś? Ładnie zasłania szyjke? Jak tak to tez się skusze :)))

Ja przedwczoraj byłam w Tesco i sa super przeceny na ciuszki dziecięce, np. 5 par body z dł. rekawem 31 zł. Obkupiłam małego, że hoho...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki Aza za cynk wybiore sie chyb amoze nawet dzis zebym sie nie spozniła. Body z dlugim ostanio w pepco kupiłam kilk apar. Ale wiadomo nigdy za mało

Do góry