reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ja dzisiaj bylam na zakupach zawsze szukam okazji zeby kupic cos fajnego i niedrogiego dzisiaj udalo mi sie kupic fajne spiochy z weluru biale+czapeczka za jedyne 4 funty i jeszcze spiochy z polarku za 3 funty oraz kocyk z 'misia' za 3 £ i 4 pary skarpeteczek po 50 pensow 1 para jak na anglie to masakra mniej niz polowa ceny w innych sklepach za takie rzeczy
tak wogole to juz chyba jestem na polmetku z ciuszkami dla malenstwa:happy:

te mebelki widziałam na żywo już i są strasznie delikatne, przynajmniej tak mi się wydaje...
ale i rzeczywiście są prześliczne ;-)
Nie wiem co masz na myśłi pisząc delikatne - też je oglądałam i odniosłam wrażenie, że są bardzo soldnie wykonane. Niestey cena troche odstrasza (za szafę, łóżeczko i regalik wyszło pond 4.000 zł) ale jak porównywałam z meblami VOX BABY VOX sklep internetowy - meble dziecięce, wózki dla dzieci, dodatki do mebli, meble dla dzieci to moim zdaniem najładniejszy komplet wyszedł niewiele taniej.

Ta pierwsza wanienka całkiem fajna ale co do Fishera to nie jestem przekonana - czy to nie kasa wyrzucona w błoto? Czy jest wygodna, jak długo będzie służyć dziecku i czy te wszystkie bajery są potrzebne?

dziewczyny ja to wpadłam właśnie w jakąs handrę, bo Wy to już wózków szukacie, mebelków, kupujecie ciuszki, kocyki, wanienki, itd. a ja w ogóle nie czuję jeszcze tego "zakupowego szaleństwa". raczej błogie "nic mi się nie chce".
już się nawet pytałam mojego mężusia czy nie przejawiam symptomów wyrodnej mamusi, bo sobie ciuszki kupiłam a o dziecku jeszcze nie myślę...

dziewczyny ja to wpadłam właśnie w jakąs handrę, bo Wy to już wózków szukacie, mebelków, kupujecie ciuszki, kocyki, wanienki, itd. a ja w ogóle nie czuję jeszcze tego "zakupowego szaleństwa". raczej błogie "nic mi się nie chce".
już się nawet pytałam mojego mężusia czy nie przejawiam symptomów wyrodnej mamusi, bo sobie ciuszki kupiłam a o dziecku jeszcze nie myślę...
anadri - spokojnie
Przecież mnóstwo czasu przed nami i każda z nas dokona zakupów w odpowiedniej DLA NIEJ chwili :tak:
Skoro na dzień dzisiejszy nie czujesz takiej potrzeby tzn że Twój czas jeszcze nie nadszedł. Poza tym wiele z nas dopiero planuje zakupy. Ja np zacznę dopiero po urlopie sierpniowym Nie ma się czym martwić :happy:

reklama
Do góry