reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja mam mnóstwo rzeczy po starszym synku, więc wiele zakupów mi odpada typu łóżeczko, wózek, laktator i kupa ubranek. Ale już kupiłam używany fotelik-nosidełko z Chicco na allegro - wcześniej miałam pożyczony.

reklama
np ta bordowa mi sie podoba k08bordo SUKNIA WIECZOROWA SUKIENKA Z TAFTY ROZMIAR 42 (648271369) - Aukcje internetowe Allegro
w tym stylu szukalam dzis na miescie

piekna ta sukienka! no po prostu się w niej zakochałam :-)

laski na allegro jest wózek za 12 tysięcy złotych !! może się któraś skusi? hahahaha

WÓZEK CONCORD NEO CARBON LIMITOWANY ZESTAW WHITE (655724287) - Aukcje internetowe Allegro

widziałam ten wózek już wcześniej i po prostu odjęło mi mowę! na serio zastanawiam się czy jest ktoś, kto kupi taki wózek ?

fajny ten leżaczek! moje koleżanki mają i bardzo go sobie chwalą!

a ja oglądam sobie wózki na allegro i myślę o takim (jeszcze nie wiem jaki kolor
usmiech.gif
podoba mi się nr 3, ale zastanawiam się czy nie będzie za jasny, ewentualnie 1,6 lub 14)

http://www.allegro.pl/item649192618_orlando_ 4_w_1_wszystko_na_tej_aukcji_wozek_fotel.html

Te też mi się podobają (kolor niebieski+kwiaty)

http://www.allegro.pl/item652790506_kunert_p olskie_wozki_fotelik_kola_pomp_gratis.html

Te (kolor chaber+bąbelki lub niebieski+kwiaty)
http://www.allegro.pl/item649443292_king_act ive_fotelik_gratis_32_kolory.html

Ogólnie to podobają mi się takie właśnie zwykłe, duże wózki
usmiech.gif
co do wagi to nie muszę się aż tak bardzo martwić, bo mieszkamy na parterze. muszę tylko zmierzyć czy do bagażnika nam się taki wózek zmieści, no i dobrze byłoby go obejrzeć "na żywo" zanim zdecyduję się na zakup! czegoś takiego jak wózek nie chcę kupować w ciemno!no i nasz budżet przeznaczony na wózek jest niestety do 1000 zł! chyba, że dziadki coś dorzucą, ale jeszcze z nimi o tym nie gadałam :) najbardziej podoba mi się ten pierwszy z moich linków i chętnie już bym go kupiła, ale:
1. nie będę jechac do Jeleniej Góry, żeby go sobie obejrzeć ;) bo jednak z Łodzi to dalekawo :)
2. boję się kupować tak wcześnie, żeby nie zapeszyć! wiem głupota, ale jak się straciło już 2 ciąże to teraz mam wielkiego stracha! nawet ciuchów ciążowych bałam się kupować :( głupol ze mnie ;)

no taki to mi sie podoba i to jeszcze jak bardzo :tak:szczegolnie te masywne kola na moja okolice to po prostu super. tylko teraz gdzie ja tu taki znajde :sorry:

tu same wozki z podwojnymi kolkami na dodatek te kolka wygladaja na jakis szajs.
Milencia a nie mozesz sobue takiego mutsy z polski sciagnac??albo popatrz na oficjalnej stronie mutsy moze maja sklepy w Twoim kraju!!te wozki ciesza sie bardzo dobra opinia!!
Ja mam mnóstwo rzeczy po starszym synku, więc wiele zakupów mi odpada typu łóżeczko, wózek, laktator i kupa ubranek. Ale już kupiłam używany fotelik-nosidełko z Chicco na allegro - wcześniej miałam pożyczony.
A jaki masz wozek po synku??

Gawit - ja dziś dostałam detektor (w poniedziałek wpłacałam pieniążki na konto firmy) Na początku trochę trudno wyłowić z tych wszystkich dźwięków z wnętrza brzuszka akurat ten właściwy. Ja najpierw posłuchałam jak brzmi moje serce, a to maleńkie bije jakieś 2-razy szybciej coś jakby stukot szybko jadącego pociągu.

Gie-oska, Milencia - ja też zakochałam się w Mutsy (Urban Rider) już namierzyłam hurtownię w której mogę go obejrzeć - jedno wiem napewno, że kolor musi być turkusowy . Chcę zestaw z fotelikiem i chyba wolałabym nowy zamiast używanego ale jeszcze się zastanowię, trochę czasu mamy.

Ja mam identyczny tylko rozowy i z innej firmy wiec napewno bedzie dobry :) A czemu tak dlugo bedziesz czekac? Moze przyjdzie szybciej :)
no bo kupiłam dziś, a przed nami weekend, więc pewnie pieniążki się nie zaksięgują na koncie, no i w aukcji napisali, że wysyłają 1-2 x w tygodniu, więc nie mam pojęcia kiedy wyślą! niby wzięłam priorytet, ale tak sobie myślę, że przesyłka może troszkę potrwać :-)

Gawit - jeszcze jedno zawczasu kup sobie baterię 9V do detektorka bo w zestawie jej nie ma.
dzięki :) to muszę koniecznie w poniedziałek kupić :-)
a Ty masz właśnie ten detektor? ja mam obawy czy przez moje sadełko wyczuję to serduszko dzidziusia?

Ten mutsy jest super!!! Ale te wózeczki w różne kwiatki tez ciekawe

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez myslalam o detektorze tetna ale teraz mamy tyle wydatkow...:szok: jak wroce z urlopu z polski to kupujemy wozek bo upatrzylismy juz sobie taki przeceniony i juz ich jest coraz mniej a na prawde okazja:tak: a wczoraj kupilam dzidzi 3 biale body z krotkim rekawkiem + body w autka i misie(autka dla chlopca albo misie dla dziewczynki bo nie wiemy czy to synus czy corcia ;) ) i jeszcze 2 flanelowe kocyki w kaczuszki:happy:powolutku sie nazbiera a dzis jedziemy na wycieczke do corby szukac primarka bo podobno fajne tam maja ciuchy i tanie a ja juz w nic nie wchodze a urlop za pasem tylko nie moge swojego faceta z lozka wywlec to nie wiem kiedy pojedziemy:-p

Do góry