reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja póki co znalazłam fajne łóżeczko. bardzo mi się podoba, i w zasadzie jestem zdecydowana. Muszę tylko pokazać swojemu M. i kolor raczej nie taki, a taki jasny (choć nie biały), tylko w kolorze sosny:
KLUPŚ-ŁÓŻECZKO RADEK VII teak+MATERAC (651395901) - Aukcje internetowe Allegro

ale i chyba skuszę się na kołyskę dodatkowo, choć wiem, że to tylko na 2-3 miesiące, ale jest taka słodka, że nie mogę się powstrzymać:
ŁÓŻECZKO KOŁYSKA CONECO SIMPLICITY BONUSY W-wa (651545960) - Aukcje internetowe Allegro

a o detektorze nie myślę, póki co. obawiam się, że jak sobie kuię takie coś to w ogóle zdurnieję, i popadnę w paranoję. i tak jestem wystarczająco zeschoziwana w tej ciąży!

Ostatnia edycja:
reklama
laparda
Też przyuważyłam wcześniej tą kołyskę - jest cudna :tak:
Co prawda nie zdecydowaliśmy się w końcu na nią bo to łóżeczko, które zamierzamy kupić ma doczepiane płozy do bujania, no ale w pełni rozumiem wybór :tak:

ja tez myslalam o detektorze tetna ale teraz mamy tyle wydatkow...:szok: jak wroce z urlopu z polski to kupujemy wozek bo upatrzylismy juz sobie taki przeceniony i juz ich jest coraz mniej a na prawde okazja:tak: a wczoraj kupilam dzidzi 3 biale body z krotkim rekawkiem + body w autka i misie(autka dla chlopca albo misie dla dziewczynki bo nie wiemy czy to synus czy corcia ;) ) i jeszcze 2 flanelowe kocyki w kaczuszki:happy:powolutku sie nazbiera a dzis jedziemy na wycieczke do corby szukac primarka bo podobno fajne tam maja ciuchy i tanie a ja juz w nic nie wchodze a urlop za pasem tylko nie moge swojego faceta z lozka wywlec to nie wiem kiedy pojedziemy:-p
wERI daj linka do wozeczka:-)i szukaj dziewczyno primarka bo tam mega ceny sa napewno cos znajdziesz dla siebie i dzidzi:-)Udamych zakupow zycze:-)
ja póki co znalazłam fajne łóżeczko. bardzo mi się podoba, i w zasadzie jestem zdecydowana. Muszę tylko pokazać swojemu M. i kolor raczej nie taki, a taki jasny (choć nie biały), tylko w kolorze sosny:

ale i chyba skuszę się na kołyskę dodatkowo, choć wiem, że to tylko na 2-3 miesiące, ale jest taka słodka, że nie mogę się powstrzymać:
ŁÓŻECZKO KOŁYSKA CONECO SIMPLICITY BONUSY W-wa (651545960) - Aukcje internetowe Allegro

a o detektorze nie myślę, póki co. obawiam się, że jak sobie kuię takie coś to w ogóle zdurnieję, i popadnę w paranoję. i tak jestem wystarczająco zeschoziwana w tej ciąży!

Ja tez chce ta kolyske ale nie wiem jakie ma melodyjki:-(
o detektorze tez mysle ale wacham sie jeszcze:-)

ja to bym chciala kołyske :( ale moj Maz mowi ze zwariowalam tyle kasy na 4 miesiace a pozniej sprzedawac za grosze i normalne kupowac wiec chyba se daruje eh..... :p przy drugim kupie:p bo juz bede miala łózeczko wiec tyle nie wydam kasy heheh :p i czekam do 7 miesaca i kupie lozeczko wlasnie i wozek :) niech se czeka bo jeszcze urodze wczesneij i bede miala o :p maz bedzie musial sam kupowac wiec wole sama wczesniej :)
pozdrawiam

Ja też jestem zdecydowana na wózek Mutsy, tylko jeszcze nie wiem czy urban rider czy 4 rider, ale chyba koła Urban będa lepsze na zimę. Kolor jakiś wybierzemy z M ładny, i tak bardziej patrzę na praktyczność i funkcjonalność tego wózka, kolor to dla mnie sprawa drugorządna!

Cześć dziewczyny, też jestem "listopadówką" i robię rekonesans rynku - z zakupami jeszcze trochę poczekam bo nie ma co się spieszyć. Ale moim faworytem jest wózek Bertini More4kids - Wielofunkcyjne - BERTINI Wózek X6 Trek Lime
Może stylizacja nie rzuca na kolana ale jest baaardzo funkcjonalny i przetestowałam go na chodniku, na trawie, sama składałam i chowałam do bagażnika - jest super (dzięki składanej gondoli zajmuje bardzo mało miejsca w bagażniku). Zresztą taki test polecam wszystkim przed zakupem - nie kupujcie przez internet bez wcześniejszego sprawdzenia modelu.
A co do mebelków to moim faworytem jest Meblik Meble dla dzieci - meble młodzieżowe - pokój dziecięcy - meble dziecięce - łóżeczka dziecięce - łóżka dla dzieci - Meblik.pl

dziewczyny pmiętajcie że rodzimy w zime, więc wózki muszę być w miarę obudowane bo będzie wiało, padało i mroziło.

reklama
Do góry