reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Odebrałam nasz kojec , ale mały nie był nim zachwycony... trudno chodzi o jego bezpieczeństwo , gdy nie moge go miec na oku.
W tym samym sklepie kupiłam krzesełko do karmienia - za jedyne 190 zł. I jest super:-DTroche sklep mnie przeraził- na drzwiach ogłoszenie oferujace foteliki samochodowe od 95zł:szok: I rzeczywiscie byly takie...... Miomo wszytsko nie potepiam ludzi , ktorzy je kupuja , poniewaz jest wielu , ktorych nie stac na cos inngeo. Wiadomo , ze to kosztem bezpieczenstwa, ale z pustego i Salomon nie naleje

Kochana, to pikuś. W wielu hipermarketach sprzedawane są foteliki ze styropianu... Tylko i wyłącznie...o sorx, naciągnięte materiałem :-D

KASIA KUPIŁAŚ MOSKITIERĘ BO NIE WIEM CZY CI KUPIĆ????

reklama
Cześć.
Ja mam taki kocyk w błękitnym kolorze i jest bardzo fajny. Miękki i przytulny, używaliśmy zimą i wiosną zamiast kołderki i do wózka. Nic się z nim nie dzieje po praniu, ale na lato jest zdecydowanie zbyt gruby. Pozdrawiam.

Cześć.
Ja mam taki kocyk w błękitnym kolorze i jest bardzo fajny. Miękki i przytulny, używaliśmy zimą i wiosną zamiast kołderki i do wózka. Nic się z nim nie dzieje po praniu, ale na lato jest zdecydowanie zbyt gruby. Pozdrawiam.
ja mieszkam w Irlandii przy oceanie wiec noce nie sa takie cieple latem jak w pl...
dla mnie bomba jak jest cieplutki i przytulny:tak:

Dziewczyny znalazłam super rzecz WWW.ODSTER.PL - Zabawki niespotykane. Nasz HIT - Płotek, kojec do zabawy dla dzieci! - OGROMNIASTE - Płotek ale w koszmarnej cenie :/

Poszukuję takie właśnie płotka, bo Alicja w kojcu nie wysiedzi jak już zacznie być bardziej mobilna.. Widziałyście możecoś w tym stylu, ale tańsze?
chyba żadne z maleństw nie wysiedzui w kojcu za niedługo;-)
a 699 to niezła cena... hahha:-p ciekawe czy sprzedali choć jeden taki kojec:confused::-D

Dziewczyny znalazłam super rzecz WWW.ODSTER.PL - Zabawki niespotykane. Nasz HIT - Płotek, kojec do zabawy dla dzieci! - OGROMNIASTE - Płotek ale w koszmarnej cenie :/

Poszukuję takie właśnie płotka, bo Alicja w kojcu nie wysiedzi jak już zacznie być bardziej mobilna.. Widziałyście możecoś w tym stylu, ale tańsze?
bardzo fajne ... a cena faktycznie duza wiodzialam takie drewniane tylko

DUZY KOJEC 8 ELEMENTOW BRAMKA SKLADANY HARMONIJKA (1065439734) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry