ja osobisci enie spotakalam takich moze gdzies saa u was nie ma takich nakładek??
Ka.Mcia ładny ten kocyk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja osobisci enie spotakalam takich moze gdzies saa u was nie ma takich nakładek??
nie chcialam sie madrowac czy cie urazic, jesli tak wyszlo to sorki;-)Nie wszystkie dzieci raczkuja, moj chrzesnik wogole. Kazy jest inny.
a co lezaczka chcialam wiedziec ktory jest lepszy, ten plastky znam i wiem ze starcza na dluzej nawet dziecko 5 letni sie w nim zmiesci,tego drugiego nie znam a ze jest nowy i tanszy wiec chcialam sie zapytac o wasze opinie. Moj Patryk nie siedzi jeszcze sam a z hustawiki zaraz wyrosnie, wiec zastanawiam sie nad jakims siedziskiem dla niego.
ja mam taki w NO i jestem bardzo zadowolona
to powiem Ci ze ten lepszy bo juz na zdj 2 widac ze ma styłu blokady