Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Dziewczyny czy to u nas na forum mamusia pokazywała kocyk na lato, który kupiła na allegro? Mogę o linka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem, czy o ten chodzi, ale niedawno go tu pokazywalam: KOCYK ,KOC ,ZDROWY @100% BAWEŁNIANY@hit@wejdź (1048865177) - Aukcje internetowe AllegroDziewczyny czy to u nas na forum mamusia pokazywała kocyk na lato, który kupiła na allegro? Mogę o linka?
nie wiem, czy o ten chodzi, ale niedawno go tu pokazywalam: KOCYK ,KOC ,ZDROWY @100% BAWEŁNIANY@hit@wejdź (1048865177) - Aukcje internetowe Allegro
maly od tej pory tylko pod nim daje rade spac w dzien, na gorace dni moim zdaniem idealny![]()
powiedz mi czy on jest bardzo gruby , cy taki bardziej polaowy??My mamy takich parę sztuk, kolorków:
>DREWEX<KOCYK PLED WELUROWY 70X100 cm 9 kol (1053577677) - Aukcje internetowe Allegro
jest cudowny, milusi, nawet po wielu praniach! Polecam!
Śpimy pod nim i w dzień i w nocy!
ale taki co mi się podoba jest bardziej jak to ująć... gruby;-) ale miękki...Te kocyki są też w większym rozmiarze. My pod nim spimy bo pod innym jest za ciepło, kołderkę też Glucka kupiłam za grubą a ten jest ok, da się zmemłać i w rączkach pognieść w trakcie usypiania.
a u was nie ma takich nakładek??podobaja mi sie te nakladki :-)
Nie wszystkie dzieci raczkuja, moj chrzesnik wogole. Kazy jest inny.ja juz zapomnialam,ze mialam lzaczek i szczerze mowiac nie bardzo widze sens w kupowanui go teraz...jak dzieciaczki zaczynaja raczkowac to ostatnia rzecz na jaka maja ochot to lezec czy siedziec....ale wasz wybor ja sie nie wtracam;-)