reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
nie wiem, czy o ten chodzi, ale niedawno go tu pokazywalam: KOCYK ,KOC ,ZDROWY @100% BAWEŁNIANY@hit@wejdź (1048865177) - Aukcje internetowe Allegro
maly od tej pory tylko pod nim daje rade spac w dzien, na gorace dni moim zdaniem idealny :)

Kochana, dziękuję!!!!!!!!!!!!!
Nie spodziewałam się ze ktoś odpisze a tak szybko to juz wogóle. A ja zaczęłam wertować strony allegro ;D
Dziękuję raz jeszcze.
My mamy takich parę sztuk, kolorków:
>DREWEX<KOCYK PLED WELUROWY 70X100 cm 9 kol (1053577677) - Aukcje internetowe Allegro
jest cudowny, milusi, nawet po wielu praniach! Polecam!
Śpimy pod nim i w dzień i w nocy!

szkoda bo ja szukam własnie takiego grubego włochatego kocyka, żeby był też duży bo jak byłam w pl były tylko małe, żeby mi np za kołdrę posłużył (znaczy małej)
albo jako powiedzmy mata

Te kocyki są też w większym rozmiarze. My pod nim spimy bo pod innym jest za ciepło, kołderkę też Glucka kupiłam za grubą a ten jest ok, da się zmemłać i w rączkach pognieść w trakcie usypiania.

Ostatnia edycja:
reklama
ja juz zapomnialam,ze mialam lzaczek i szczerze mowiac nie bardzo widze sens w kupowanui go teraz...jak dzieciaczki zaczynaja raczkowac to ostatnia rzecz na jaka maja ochot to lezec czy siedziec....ale wasz wybor ja sie nie wtracam;-)
Nie wszystkie dzieci raczkuja, moj chrzesnik wogole. Kazy jest inny.

a co lezaczka chcialam wiedziec ktory jest lepszy, ten plastky znam i wiem ze starcza na dluzej nawet dziecko 5 letni sie w nim zmiesci,tego drugiego nie znam a ze jest nowy i tanszy wiec chcialam sie zapytac o wasze opinie. Moj Patryk nie siedzi jeszcze sam a z hustawiki zaraz wyrosnie, wiec zastanawiam sie nad jakims siedziskiem dla niego.

Do góry