reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

super ten kojec..ale tj Aga pisze trzeba miec duzo miejsca na niego...

Właśnie doczytałam na allegro, że nie trzeba używać wszystkich elementów, wiec można zmontować mniejszy. Widziałam, ze są też takie 6-elementowe, trochę tańsze.

A jeśli macie ogródek to znalazłam taki plastikowy podobny za 150 zł: http://www.allegro.pl/item1065497201_kojec_ogrodowy_skladany.html

Pewnie kupię coś takiego, a dodatkowo rozłożę sobie łóżeczko turystyczne, żeby tam małą wsadzać na chwilę w jakimś innym pokoju.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny mam pytanie, czy ktoras z Was ma lub orientuje sie gdzie moge kupic usztywniany ochraniacz na lozeczko? cos w tym stylu Feretti TRIO pościel bakteriostatyczna+ochraniacz (1067519964) - Aukcje internetowe Allegro(chodzi mi o grubosc) bo niestety jak ladne lozeczko bysmy nie mieli to dopasowac do niego ochraniacz tragedia bo nie ma do czego przywiazac no a niestety teraz gdy moje dziecko wykonuje akrobacje w lozeczku potrzebujemy jakos mu ochronic glowke. i mysle ze taki gruby ochraniacz byloby mi o wiele latwiej przymocowac jakos do lozeczka... no i te zwykle materialowe Oli uwielbia ciagnac i wsadzac do buzki przy czym nie moze zasnac

Dziewczyny z UK jakbyscie widzialy gdzies takie to blagam piszcie bo z PL bedzie mi ciezej kupic

Dzieki dziewczyny. Tak chyba zrobie. Jutro ide do banku na miasto, w koncu przyznali nam karte kredytowa :-) to wejde do sklepu z materialami i poszukam ;-)

a poscielki Kasiu ktora uszyla moja mama niestety, ale nie uzywam bo teraz za gruba, chyba ze wsadze do niej kocyk no ale ochraniacz tez sie nie nadaje bo mlody wszystko starga ze szczebelkow hehe

zakupilam dzis basenik malemu jak przyjda upaly ;-) male cudenko, mam nadzieje ze szybko przysla hehe

dziewczyny mam pytanie, czy ktoras z Was ma lub orientuje sie gdzie moge kupic usztywniany ochraniacz na lozeczko? cos w tym stylu Feretti TRIO pościel bakteriostatyczna+ochraniacz (1067519964) - Aukcje internetowe Allegro(chodzi mi o grubosc) bo niestety jak ladne lozeczko bysmy nie mieli to dopasowac do niego ochraniacz tragedia bo nie ma do czego przywiazac no a niestety teraz gdy moje dziecko wykonuje akrobacje w lozeczku potrzebujemy jakos mu ochronic glowke. i mysle ze taki gruby ochraniacz byloby mi o wiele latwiej przymocowac jakos do lozeczka... no i te zwykle materialowe Oli uwielbia ciagnac i wsadzac do buzki przy czym nie moze zasnac

Klaudzia ja mam taki ochraniacz gruby, gąbkowy z pokryciem frotte, coś w tym stylu: http://www.tomi.pl/szczegoly/6370/o...120x60_wykonany_z_frotte_usztywniany_warszawa.

Jak chcesz to mogę ci kupić taki w PL i wysłać.

Klaudzia ja mam taki ochraniacz gruby, gąbkowy z pokryciem frotte, coś w tym stylu: Ochraniacz do łóżeczka 120x60 wykonany z frotte, usztywniany.

Jak chcesz to mogę ci kupić taki w PL i wysłać.

Dziekuje za propozycje. A sa moze wyzsze? Bo moj na raczka jak jest w lozeczku to i tak by walil glowka w szczebelki no i pewnie nie mialabym go jak przymocowac :-(

Ale moja mama sie juz zaoferowala ze w czwartek pojdzie na targ kupi gabke material i cosik tam uszyje na specjalne zamowienie, a jak bedzie malo sztywne bo tej srodkowej czesci przy glowce nie mam do czego przywiazac to zrobimy z kartonu wklad i oblozymy gabeczka i wtedy bedzie sztywny i nie bede musiec przywiazywac ;-)

reklama
Do góry