reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

a ja myślę że sama przyczepka nie jest o tyle zabroniona co przyczepianie jej do roweru ale na spacer można tym wyruszyć na 3 kółeczkach i chyba mandatu się nie dostanie,
więc można bez problemu po lesie czy parku pochodzić.
w ustawie o której piszesz napewno nie piszą ze można przewozić do szkoły czy przedszkola taką właśnie przyczepką.. bo założę się że nie doczepi się tej przyczepki o której mowa do CIĄGNIKA:-D:-D:-D

No wlasnie o to chodzi ze przyczepianie do roweru jest zabronione. Rownie dobrze moge Asie w taczke wlozyc i isc na spacer ale jakbym juz taczke do roweru przyczepila to juz by bylo nielegalne :)

reklama
a ja myślę że sama przyczepka nie jest o tyle zabroniona co przyczepianie jej do roweru ale na spacer można tym wyruszyć na 3 kółeczkach i chyba mandatu się nie dostanie,
więc można bez problemu po lesie czy parku pochodzić.
w ustawie o której piszesz napewno nie piszą ze można przewozić do szkoły czy przedszkola taką właśnie przyczepką.. bo założę się że nie doczepi się tej przyczepki o której mowa do CIĄGNIKA:-D:-D:-D

na spacer po lesie pewnie można. Ale nie jestem pewna.
Jesli z przyczepkami jest tak samo jak z Quadami - to po lesie można, a jeśli tak samo, jak z jeżdżeniem niesprawnym pojazdem - rto nie można nawet w lesie ;-) prawo mówi o drogach publicznych, czy o użytku jako takim?? ktos wie?

Po lesie można co najwyżej pojeździć na rowerze :p wiem co mówię bo nie tak dawno brat na quadzie dostał mandat za jeżdzenie po leśnej drodze. Jak to powiedziała straż leśna mogą tam jeździć na quadach jedynie oni, policja, straż pożarna itp.

Po lesie można co najwyżej pojeździć na rowerze :p wiem co mówię bo nie tak dawno brat na quadzie dostał mandat za jeżdzenie po leśnej drodze. Jak to powiedziała straż leśna mogą tam jeździć na quadach jedynie oni, policja, straż pożarna itp.

aha - czyli za przyczepkę też tak będzie...
szczerze powiem, że ja bym się i tak z przyczepką do lasu nie wybrała, no chyba żeby jeździć szerokim duktem, bo jednak przyczepka zmienia rower z wieloślad, i już ścieżyną leśną, czy bezdrożem nie pojedzie..

U mnie w miescie kilka razy widzialam takie przyczepki. Sama nawet zastanawialm sie nad kupnem takiej, ostatecznie zdecydowalismy kupic fotelik na rower za rok na wiosne ;-)

Dziewczyny za kilka dni dzien dziecka... co kupujecie dla dzieciaczkow? Ja chcialabym cos na czym mala moglaby wyladowac troche enrgii bo ostatnio to juz przy niej wysiadam :-D
szkoda ze na trampoline jest za mala hihiii:sorry2::-D

Dziewczyny a ja mam pytanie, jeżeli w angli np. zabawki sa tansze niz u nas, moze ktoras mogłaby mi zamówić z przesyłką do Pl, chodzi mi o chodziki, pchacze Fisher Prica?:zawstydzona/y:

reklama
Do góry