passingby
Fanka BB :)
Taaaaa a tam klatka jest NIELUDZKA DDDDDDDDDDDDDDDTak Passi - u dzieci to samo : czy kupowac kojec (jak dla psa) czy tez nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaaa a tam klatka jest NIELUDZKA DDDDDDDDDDDDDDDTak Passi - u dzieci to samo : czy kupowac kojec (jak dla psa) czy tez nie
Ja mam pytanko apropo podgrzewaczy do butelek, mozecie mi cos polecic, np firme jakas? myslalam moze o takim w ktorym bym mogla tez obiadki podgrzewac
no i teraz mnie zjecie!!! Ja mam takie szelki i prowadząlam na nich Kubę, bo koniecznie chciał chodzić ale wyrywał się i lecial wprost pod samochód, za nic nei dawlas ie za rękę prowadzić, a szelek nawet nie czuł. No i fakt, ze jak sie przewracał to nie updał na ziemię bo go szelkami podtrzymywalam. Tylko ja go prowadzalam jak mial kolo roczku i włściwie uczył się chodzic po ulicy. Strszego jednak bym się wstydziła. Chociaż przydałyby się jeszcze...
ostatnio widzielismy w sklepie tate z dzieckiem w czyms takim:-)
PRZYCZEPKA ROWEROWA WOZEK JOGGER DLA DZIECI (1043764848) - Aukcje internetowe Allegro
myslimy zeby tez sobie to sprawic na lato, smigac na piknik na caly dzien
PRZYCZEPKA ROWEROWA WOZEK JOGGER DLA DZIECI (1043764848) - Aukcje internetowe Allegro
Nie mow nic, u nas w Karwii baaardzo czesto widac ludzi z takimi wozkami ale jesli chodzi o funkcje przyczepki to gdzies slyszalam ze to niebezpieczne czy nielegalne ale nie wiem czy o to chodzi??
u nas te przyczepki są bardzo popularne , ale tutaj jest dużo tras rowerowych i do bieganiaostatnio widzielismy w sklepie tate z dzieckiem w czyms takim:-)