reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ja mam pytanko apropo podgrzewaczy do butelek, mozecie mi cos polecic, np firme jakas? myslalam moze o takim w ktorym bym mogla tez obiadki podgrzewac

ja mam z TT ale jeszcze go nie użyłam bo my walczymy z butelką kubkami etc etc a obiadki sama gotuję więc staram się jeszcze ciepłe podawać, napewno jego plusem jest to że zmieścisz do niego wszystko bo TT produkują najszersze butelki:tak::tak:

no i teraz mnie zjecie!!! Ja mam takie szelki i prowadząlam na nich Kubę, bo koniecznie chciał chodzić ale wyrywał się i lecial wprost pod samochód, za nic nei dawlas ie za rękę prowadzić, a szelek nawet nie czuł. No i fakt, ze jak sie przewracał to nie updał na ziemię bo go szelkami podtrzymywalam. Tylko ja go prowadzalam jak mial kolo roczku i włściwie uczył się chodzic po ulicy. Strszego jednak bym się wstydziła. Chociaż przydałyby się jeszcze...

ja myślę że to nie jest głupia sprawa takie szelki jak dziecko się przewraca albo strasznie wyrywa to napewno zdają egzamin:tak::tak:

ostatnio widzielismy w sklepie tate z dzieckiem w czyms takim:-)
PRZYCZEPKA ROWEROWA WOZEK JOGGER DLA DZIECI (1043764848) - Aukcje internetowe Allegro

myslimy zeby tez sobie to sprawic na lato, smigac na piknik na caly dzien:-D

widziałam dużo razy powiem fajna rzecz ale jak jest dużo polnych dróg bo to jednak jest dość szerokie a jak widzę jak jadą rodzice z taką przyczepką główną drogą a koło nich tir przejeżdża i zawiewa to mi się słabo robi:szok::szok: oczywiście ze strachu o te dzieciaczka,

Nie mow nic, u nas w Karwii baaardzo czesto widac ludzi z takimi wozkami :) ale jesli chodzi o funkcje przyczepki to gdzies slyszalam ze to niebezpieczne czy nielegalne ale nie wiem czy o to chodzi??

ostatnio widzielismy w sklepie tate z dzieckiem w czyms takim:-)
PRZYCZEPKA ROWEROWA WOZEK JOGGER DLA DZIECI (1043764848) - Aukcje internetowe Allegro

myslimy zeby tez sobie to sprawic na lato, smigac na piknik na caly dzien:-D

Nie mow nic, u nas w Karwii baaardzo czesto widac ludzi z takimi wozkami :) ale jesli chodzi o funkcje przyczepki to gdzies slyszalam ze to niebezpieczne czy nielegalne ale nie wiem czy o to chodzi??

Witam. Polskie prawo jest bez sensu, ale na dzień dzisiejszy użytkowanie takiej przyczepki do przewożenia dzieci jest zabronione. Można w niej najwyżej zabawki wozić, albo wędki na ryby:szok:

reklama
Do góry