reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kochane potrzebuje pomocy.

Kupilam parowar, ale ze z nizszej polki, wiec instrukcja baaardzo uboga. Niby zadna filozofia wlac wode i wlaczyc do pradu, ale mam pare pytan :) Poniewaz sa trzy poziomy - na ktorym co klade? Sa jakies zasady ze na najnizszy np mieso a na wyzszy warzywa? Czy mozna wszystko na jednym poziomie? No i kiedy wiem ze cos juz jest gotowe? mam nadzieje ze ktoras mi wytlumaczy co nie co ;)

reklama
Kochane potrzebuje pomocy.

Kupilam parowar, ale ze z nizszej polki, wiec instrukcja baaardzo uboga. Niby zadna filozofia wlac wode i wlaczyc do pradu, ale mam pare pytan :) Poniewaz sa trzy poziomy - na ktorym co klade? Sa jakies zasady ze na najnizszy np mieso a na wyzszy warzywa? Czy mozna wszystko na jednym poziomie? No i kiedy wiem ze cos juz jest gotowe? mam nadzieje ze ktoras mi wytlumaczy co nie co ;)
ja z tymi poziomami to tak biore na logikę, bo sos wiadomo spływa an dół, więc np ziemniaki kłądę na samym dole co by mi na mięsko nie kapały, a np inne warzywka to jak najbardziej.
Co do tego ile czasu to mam tabele (xero od teściowej, bo samam mam firmę krzak) ale jej parowar mam większą moc, wiec wszytsko robi się szybciej. Jutro mogę ci przepisać tą tabelę ale dopiero późnym wieczorem (ze wzgledu na spotkanie na szczycie z chrzestnym ;) )

też mam jakiś niedrogi parowar i w instrukcji podane są czasy gotowania niektórych warzy i owoców oraz mięsa ,to mogę ci to przepisać a jeśli chodzi o poziomy to układam najtwardsze warzywa na samym dole a takie które szybko miękną u góry , mięsko gotuje oddzielnie bo mi brakuje poziomów ;)

a możecie mi doradzić z krzesełkiem do karmienia
Emilka już zaczyna siadać więc niebawem będzie można ją wsadzić do krzesełka a jest tak ogromny wybór krzesełek że nie wiem co wybrać
nie wiem czy już macie krzesełka,nie jestem w stanie przeczytać tyle stron więc pytam.

i jeszcze jedno pytanko,czy kupujecie dla maluszków chodziki

Kasiula ja już pisałam o swoim jeździku. Luknij sobie, wiem, że jest droższy ale ma dużo funkcji, dla chłopca idealny; JEŹDZIK CHODZIK GADAJĄCY PO POLSKU! FISHER-PRICE (1027367821) - Aukcje internetowe Allegro
a możecie mi doradzić z krzesełkiem do karmienia
Emilka już zaczyna siadać więc niebawem będzie można ją wsadzić do krzesełka a jest tak ogromny wybór krzesełek że nie wiem co wybrać
nie wiem czy już macie krzesełka,nie jestem w stanie przeczytać tyle stron więc pytam.

i jeszcze jedno pytanko,czy kupujecie dla maluszków chodziki
Ja mam takie: Krzeselko do karmienia, SUPER WYPOSAZENIE (1027663570) - Aukcje internetowe Allegro Jestem zadowolona bo nie ma ceratki tylko łatwo zmywalny gruby materiał wiec nie peknie tak łatwo jak ceratka...

reklama
dziękuję
a powiedz czy jest regulowana pozycja,bo mimo wszystko na początku chciałabym karmić w pozycji półleżącej
krzesełko jest śliczne i cena interesująca bo te co ja oglądałam to powyżej 300zł i same ceratkowe.

o już widze że jest w pozycji półleżącej

Ostatnia edycja:
Do góry