reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Acha, myślałam że ma jeszcze jakies inne funkcje ;)

U nas właśnie zaczeło sie od kilku dni ze Asia macha z calych sil raczkami i nogami (kiedys tez to robila, ale spokojniej, a teraz robi to specjalnie by chlapnac). Po tym jak zalala nam pol pokoju (wody w wanience bylo polowe mniej) przenieslismy sie do lazienki, bo tam kafle i przynajmniej nie napecznieja od wilgoci. Stawiamy wanienke w strone do prysznica i jak macha nogami to woda wylatuje prosto do brodzika ;) Ale nie o to mi chodzi. Chodzi o to, ze wlasnie pupa jej jezdzi po wannie i nie moze usiasc spokojnie. Myslalam o macie sylikonowej ale one podobno siedliskiem zarazkow i grzyba. I teraz nie wiem co? Siedzisko jakos do mnie nie przemawia bo chyba trudniej dziecko umyc?

fajne.. ja tez mysle o krzesełku do kapielim ale o takim: SMOBY FOTELIK KRZESEŁKO DO KĄPIELI ŻABKA (1030014211) - Aukcje internetowe Allegro

bardzo fajny ten basenik, j niestety mam juz pozyczony kojec, to nie bede basenika juz dopychac :-(
a kojec słuzy nam do zabawy na balkonie:
Zobacz załącznik 244958
Super przyrząd.. mój D zawsze małą kapie i ostatnio powiedział, ze cos by mu sie przydało do 'podtrzymywania' młodej w wannie. Leżaczki kąpiolowe wydaje mi sie , ze byłyby niedługo przyciasne, A to urządzenie jest super. Tylko cena spora... eeeeh

My tez tego potrzebujemy. Zamowie w przyszlym tygodniu. Mala fika, krzyczy, chlapie, bawi sie kaczka, wymyka sie z rak - trzeba ja klasc na sile (bo siedzi w wanience) zeby ja domyc ona sie drze jak opetana bo chce siedziec, jedna osoba musi ja trzymac bo nie siedzi jeszcze az tak samodzielnie - no koszmar.

no ja tez chcialam takie siedzonko ale mysle sobie czy to nie lepsze, latwiej wyciagnac albo mozna posadzic na tym koncu bez siedzonka....
passi moja tez siedzi w wanience....nwet nie ma mowy zeby ja polozyc, uparte to niesamowicie.....

reklama
fajne.. ja tez mysle o krzesełku do kapielim ale o takim: SMOBY FOTELIK KRZESEŁKO DO KĄPIELI ŻABKA (1030014211) - Aukcje internetowe Allegro

bardzo fajny ten basenik, j niestety mam juz pozyczony kojec, to nie bede basenika juz dopychac :-(
a kojec słuzy nam do zabawy na balkonie:
Zobacz załącznik 244958

Nie widzę zdjęcia :( Ale z kojcami super sprawa - Julia zawsze leżała w nim w ogrodzie lub na tarasie. Za to Asia nie da się tam wsadzić, tak jak i do łozeczka od wczoraj, bo za malo miejsca na akrobacje :D

no... i te chwytne rączki - jak jedna odczepiasz od brzegu wanienki, to druga juz z powrotem zakleszczona :-D

hahhaha, prawda :D

Do góry