reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Byłam bardzo zadowolona z tako jedo w funkcji gondoli , natomiast spacerówka , którą jezdzimy już kilka dni nie leży mi. Raczej chodzi mi o "doznania estetyczne "... Szukam więc fajnej spacerówki :)jakies pomysły?

Hmm katrenki ja szukam masywniejszych kółek :) ale tak ładny wózeczek
Polecam casualplay S4
casualplayS4-07_1.jpg

Pompowane duże koła, amortyzatory... no i nieźle się prezentuje. Zmieniając kolor wkładki zmieniasz, praktycznie cały wózek. Ja mam ciemny fiolet/jagode:
casualplay_s4_violet.jpg

Ostatnia edycja:
muszę z M sie na cos zecydować. Jestem w stanie dac 1000 zł za spacerówke. Byłąm zakochana w scooterze emaljunga ,ale on nie ma mozliwosci obracania przodem i tyłem do kierunku jazdy a na tym mi zalezy...

muszę z M sie na cos zecydować. Jestem w stanie dac 1000 zł za spacerówke. Byłąm zakochana w scooterze emaljunga ,ale on nie ma mozliwosci obracania przodem i tyłem do kierunku jazdy a na tym mi zalezy...
też byłam przekonana, ze ta fukcja jest niezbędna.. ale wcale nie jest. Mala uwielbia swiat oglądać. A przecież siedziska nie będziesz podczas spaceru przekładac, bo to mozolna praca... wiec teraz uwazam, że nie jest wcale tak przydatna.

reklama
też byłam przekonana, ze ta fukcja jest niezbędna.. ale wcale nie jest. Mala uwielbia swiat oglądać. A przecież siedziska nie będziesz podczas spaceru przekładac, bo to mozolna praca... wiec teraz uwazam, że nie jest wcale tak przydatna.
bardzo się przydaje kiedy jest bardzo wietrznie. Ja nie mam takiej możliwoście i na co dzień nie jest mi potrzebna ale kiedy bardzo wieje pojawia sie problem

Do góry