reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
...polecane sa natomias takie wlasnie chodziki-pchacze dla takich dzieci co to juz potfafia same stac bo nie robia one dzicku zadnej krzywdy :-) a pomaga mu utrzymac rozwnowage ;-)
no to właśnie te miałam na myśli:tak: orientuje się któraś jakie ceny nie są przesadzone?? bo chciałam się rozejrzeć ale nie znam się niestety:zawstydzona/y:

chodziaki takie zeby wsadzic w nie dziecko i zeby w nich chodziło albo takie co dziecko sie za to tylko trzyma raczkami i za tym idzie nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam:zawstydzona/y:
nie na teraz tylko na później ale jak tu sie bardziej opłaca to juz bym kupiła
my mamy taki HIT KIDDIELAND JEŹDZIK ZYGZAK McQueen CARS AUTA (1012087739) - Aukcje internetowe Allegro bardzo fajny. Kuba sobie na nim jeździ do tej pory a jak uczył się chodzić to chetnie go pchał. Ma muzyczkę, jakies przyciski, telefonik itp. W rzeczywistści jest o wiele ładniejszy niż na tym zdjęciu, ja polecam

chodzi o kregoslup i o to, ze chodzik w zasadzie nic dziecku nie daje i nie pomaga mu ise rozwijac bo zamiast samo uczyc sie chodzic idzie na latwizne i tylko odpycha sie nozkami, poza tym podobno dzieci przez chodziki czest moja potem tendencje do chodzenia na palcach zamiast poprawnie satawiac stope, polecane sa natomias takie wlasnie chodziki-pchacze dla takich dzieci co to juz potfafia same stac bo nie robia one dzicku zadnej krzywdy :-) a pomaga mu utrzymac rozwnowage ;-)
no tez tak słyszalam o chodzikach. Mój brat chodziłw chodziku i do tej pory na palcach chodzi.

hehe ładna choć droga i dla maluchów. Ja to sie juz nie moge doczekac aż wreszcie na pojedynczy się przesiądę

Załączniki

• DSC03180.jpg
    DSC03180.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
a myslisz, ze jest sens kupowac kolejny pchacz skoro masz już samochodzik? moze to nie warto kasy wydawać

reklama
dodałam tam zdjęcie tego autka ..
właśnie się zastanawiam bo na taklim samochodziku zawsze będzie siedziała tyłkiem a taki pchacz to jest chyba bardziej do utrzymania równowagi żeby stanęła złapała to i szła samodzielnie podtrzymując się tylko rączkami..
nie wiem sama....

Do góry