już kiedyś pokazywałam ale proszę linka Basson regulerbar stol Leker og babyutstyr - din lekebutikk på nett - RingoShop.no
hahaha, trzecie wyjscie :-) nie wiem czemu pomyslama, ze jak nie plastkowe, to koniecznie musi byc drewniane ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już kiedyś pokazywałam ale proszę linka Basson regulerbar stol Leker og babyutstyr - din lekebutikk på nett - RingoShop.no
no to właśnie te miałam na myśli orientuje się któraś jakie ceny nie są przesadzone?? bo chciałam się rozejrzeć ale nie znam się niestety...polecane sa natomias takie wlasnie chodziki-pchacze dla takich dzieci co to juz potfafia same stac bo nie robia one dzicku zadnej krzywdy :-) a pomaga mu utrzymac rozwnowage ;-)
możesz popatrzeć na allegro CHODZIK SŁOŃ - DŹWIĘKI I ŚWIATEŁKA -KOŁYSKA (1007732360) - Aukcje internetowe Allegro albo takie coś JEŹDZIK - CHODZIK MAESTRO 5w1 !HIT! BERCHET SMOBY (1009812251) - Aukcje internetowe Allegrono to właśnie te miałam na myśli orientuje się któraś jakie ceny nie są przesadzone?? bo chciałam się rozejrzeć ale nie znam się niestety
my mamy taki HIT KIDDIELAND JEŹDZIK ZYGZAK McQueen CARS AUTA (1012087739) - Aukcje internetowe Allegro bardzo fajny. Kuba sobie na nim jeździ do tej pory a jak uczył się chodzić to chetnie go pchał. Ma muzyczkę, jakies przyciski, telefonik itp. W rzeczywistści jest o wiele ładniejszy niż na tym zdjęciu, ja polecamchodziaki takie zeby wsadzic w nie dziecko i zeby w nich chodziło albo takie co dziecko sie za to tylko trzyma raczkami i za tym idzie nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam
nie na teraz tylko na później ale jak tu sie bardziej opłaca to juz bym kupiła
no tez tak słyszalam o chodzikach. Mój brat chodziłw chodziku i do tej pory na palcach chodzi.chodzi o kregoslup i o to, ze chodzik w zasadzie nic dziecku nie daje i nie pomaga mu ise rozwijac bo zamiast samo uczyc sie chodzic idzie na latwizne i tylko odpycha sie nozkami, poza tym podobno dzieci przez chodziki czest moja potem tendencje do chodzenia na palcach zamiast poprawnie satawiac stope, polecane sa natomias takie wlasnie chodziki-pchacze dla takich dzieci co to juz potfafia same stac bo nie robia one dzicku zadnej krzywdy :-) a pomaga mu utrzymac rozwnowage ;-)
hehe ładna choć droga i dla maluchów. Ja to sie juz nie moge doczekac aż wreszcie na pojedynczy się przesiądękilolek spacerowka dla ciebie :-) Bebecar Vector Duo Tandem - Kiwi : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop