Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Sory Kasiu....ze się wtrąciłam, Twój post mi umknął
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja czytalam,m ze one sa od 9miesiecy lub od 9kg...moze pisza od 9m bo dzieciw tym wieku przewaznie tyle waza...nie wiem...tak mi sie wydaje :-)Ktoras z Was tu poszukiwala mała , lekką spacerówę, na krótkie wyskoki lub do samolotu. A więc wymyślili coś takiego: http://www.everbaby.pl/sklep/index.php?gfx=true&cat_id=37&products=product&prod_id=127
Co do fotelikow od 9-18 kg- one teoretycznie sa od 9 miesiaca. Nie wiem jak w praktyce...
chustę j bym kupiła chustę zeby miał mi co pożyczać :-)
ja czytalam,m ze one sa od 9miesiecy lub od 9kg...moze pisza od 9m bo dzieciw tym wieku przewaznie tyle waza...nie wiem...tak mi sie wydaje :-)
no mysle, ze masz racje, ja tez bym malej za szybko w taki fotelik nie pakowala... chodzi mi tylko , ze takie pewnie maja zalozenie, ze taka jest przecietna :-)Haha, dobre
A moim zdaniem to jest od 9 miesięcy (przy załozeniu ze srednio dzieci tyle waza w tym wieku). Dzieci sa na jakims tam etapie rozwoju, na pewno wyzszym niz teraz nasze, wiec te foteliki sa dla starszych. Rozumiecie o co mi chodzi bo nie umiem wytlumaczyc...? A moze sie myle? Kto temat przerabial?
Mamulicy syn 9 kg chyba wazyl w 2 czy 3 miesiacu a nie wyobrazam go sobie w tym foteliku w tamtym czasie.
hehe a czemu mężowi?Dziewczyny a co ja mam kupic meżowi za tego znalezionego ząbka???
u nas to dziadki sypia kaską za pierwszego ząbka