reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

...dziwne te wozki sa tutaj jak ogladam na polsich stronach az mi serce sciska jakie sliczne i fajne wozeczki tam macie
Wiesz, ja też mam wrażenie, że te wózki w Irlandii są jakieś takie dziwne, do wózka nie podobne i w ogóle wyglądają jak wehikuły do podróży w czasie, nie wiadomo gdzie przód, gdzie tył i co do czego służy :-D
Dlatego zdecydowaliśmy się z Pl sprowadzić - wysyłka do nas to 200zł więc nie ma tragedii myślę

reklama
A ja już kupiłam wózek, Ballerina, babyactive, kolor miętowo-czarny, pasuje do chłopva i dziewczynki, taki mi się spodobał:tak:

dziwne te wozki sa tutaj jak ogladam na polsich stronach az mi serce sciska jakie sliczne i fajne wozeczki tam macie
ja mam takie samo wrazenie do tutejszych wozkow. mi sie podobaja polskie wozeczki a tu takich znalesc nie moge. co do sprowadzenia to tez nie lekko bo przesylki z polski do turcji sa bardzo drogie :baffled:

i co masz ten wozeczek juz? jak sie podoba? bo ja se tez babyactive wypatrzylam tylko Picasso

Mi tez sie te baby active podobaja. W balerinie jedyne co mnie nie przekonuje to metalowy koszyk, jakos nie podobaja mi sie zabardzo, ale to kwestia gustu.

A ten wozeczek to bardziej mietowy czy limonkowy bo na stronie bardziej limonkowo wyglada?

ja wam powiem ze te koszyki to chyba tylko an folie od wozka :) bo niby Coneco v3 w opisie ma super pakowny koszyk itp :D a na koszyku wielkimi literami pisze 2KG ;] to co worek ziemniakow chyba tylko ;-)

A ja dziś niewytrzymałam i kupiłam detektor tetna płodu, oglądałam go już od kilku tygodni a dziś znalazłam taki za 59,90 zł no i ta cena mnie skusiła. Juz nie mogę się doczekać kiedy usłysze bicie serduszka mojego malutka.
Resztę ciąży pewnie spędzę z słuchawkami na uszach. :-)
a gdzie kupilas ten detektor??daj jakis namiar??
ja tez ostatnio kupilam :) Moj ma wykrywac tetno juz od 9tyg. wiec powinnam wszystko ladnie slyszec :) Mam nadzieje ze Twoj takze :-)
Klaudia tez daj linka do tego detektora
A ja już kupiłam wózek, Ballerina, babyactive, kolor miętowo-czarny, pasuje do chłopva i dziewczynki, taki mi się spodobał:tak:
Dasz jakies zdjecie tego wozka??

Klaudia a ja wczoraj bylam buzza ogladac i powiem Ci ze juz na 100% sie na niego zdecyduje:-)bo moja 2,5letnia corka siedziala jak mala krolowa i to bylo chyba to mniejsze siedzisko:-)nizki jej nie wystawaly...daszek chyba powiekszyli bo w modelu 2008(z jednym siedziskiem)byl on duzo mniejszy!!takze jestem zadowolona:-)teraz czekam na promocje:-)

Klaudia a ja wczoraj bylam buzza ogladac i powiem Ci ze juz na 100% sie na niego zdecyduje:-)bo moja 2,5letnia corka siedziala jak mala krolowa i to bylo chyba to mniejsze siedzisko:-)nizki jej nie wystawaly...daszek chyba powiekszyli bo w modelu 2008(z jednym siedziskiem)byl on duzo mniejszy!!takze jestem zadowolona:-)teraz czekam na promocje:-)

Hehe no to teraz tylko czekac na promocje :-)

reklama
a gdzie kupilas ten detektor??daj jakis namiar??

Klaudia tez daj linka do tego detektora

Dasz jakies zdjecie tego wozka??

Gie-osko łap linka http://cgi.ebay.co.uk/NEW-ANGEL-SOUNDS-FETAL-DOPPLER_W0QQitemZ170340487355QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Maternity_Pregnancy_MJ?hash=item27a91590bb&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1688|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

Oni wysylaja za granice tez dlatego dalam Ci linka do nich. Koszt detektora £19.95 plus £5 przesyłka w Anglii ale jezeli chcesz zeby Ci wyslali do Polski musisz do nich napisac wtedy oni zwieksza koszt przesyłki od razu. Placisz im przez Paypala (jezeli nie masz tam konta to sie nie martw bo jest bardzo latwy do zalozenia) Mysle ze zamkna koszty w £30.00 czyli w przeliczeniu na zł to jakies około 150zł. Daj znać jezeli zdecydujesz sie zamowic to moge do nich napisac i zapytac o koszt przesylki :) :tak::tak:

Co do Buzza to czytalam wczoraj w nocy (bo nie moglam zasnac az do 4.00:baffled:) o buzzie (jakis watek do ktorego zostalas zaproszona :) ) i tez jestem bardziej przekonana do niego. Ja chce starszy model w limitowanej edycji w limonce albo capri (niebieskim) ewentualnie jezeli bylaby dziewczynka to moze pomaranczowo malinowy ale ten pomarancz jakis taki brudny. Inne kolory mi sie nie podobaja wiec dla mnie jedyna opcja kupic uzywany, no i koszta wtedy mniejsze, ale zastanowie sie nad tym po Polsce. jezeli nic tam nie znajde to napewno zdecyduje sie na BUZZA :) Mam gdzies co inni mysla o nim hehe:-D:-D

Do góry