reklama
Sylaba
Fanka BB :)
Ja piorę wszystko i to co nowe i to co dostanę po dzieciach w rodzinie pomimo że wyprane i pachnące. Dodatkowo do proszku dodaje dodatek antybakteryjny Nappy Fresh ale proszku daje tylko połowę dawki która jest zalecana na opakowaniu. Ubranka są zawsze czyściutkie a środowisko trochę mniej zanieczyszczone detergentami.
Na 90 stopni piorę pieluszki juniorka, tetrę, ręczniczki jasne i białe ubranka (body, śpioszki) reszta na 60 stopni.
Na 90 stopni piorę pieluszki juniorka, tetrę, ręczniczki jasne i białe ubranka (body, śpioszki) reszta na 60 stopni.
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Ciekawe co na ten temat powie passi ... ;]ja piore na 40, bo jak widze jak Gaja zawziecie lize podłogę, oraz wysysa dywan, to jakos mi przechodzi chec ostatecznego rozprawiania sie z bakteriami na ciuchach
ja piore w 40 stopniach i nowe zawsze ... prasowac juz przestałam jakis czas temu tylko pieluchy prasuje no i jak naprawde cos pogniecione to i owszem...
Kingula82
Ja piore tak jak zaleca producent, a prasuje wszystko dla dziecka, bo mi lepiej wtedy pozadek w szafie utrzymac i mniej miejsca ubranka zajmuja ;o) Nowe ubranka zawsze wczesniej piore.
Ciekawe co na ten temat powie passi ... ;]
dziekuje Ci za tego posta
ale nie spodziewałam się, że będziesz tak czekać na rady Passi, jestem mile zaskoczona ...
Ostatnia edycja:
E
etna36
Gość
ja piore na 40, bo jak widze jak Gaja zawziecie lize podłogę, oraz wysysa dywan, to jakos mi przechodzi chec ostatecznego rozprawiania sie z bakteriami na ciuchach
Ja tez piore wiekszosc ubranek na 40. Uwazam, ze nie nalezy przesadzac ze sterylnoscia, czystosc tak, ale jakis kontakt z bakteriami tez musi byc.
Ciekawe co na ten temat powie passi ... ;]
ja piore w 40 stopniach i nowe zawsze ... prasowac juz przestałam jakis czas temu tylko pieluchy prasuje no i jak naprawde cos pogniecione to i owszem...
U nas tak samo 40 stopni od urodzenia Pawełka, a prasuje cały czas chociaz tego nie lubie, ale bardzo lubie wyprasowane ciuchy i musze prasowac, ale jak mi rzeczy meza jeszcze dojda to nie wiem jak to sie skonczy
Odpuscilam tylko po 3 miesiacu prasowanie skarpetek i rajstop no i pieluchy flanelowe prasuje tylko po stronie obrazkow, pochwalcie mnie chociaz troche ze robie postepy
kasiula ogromne szczere choc spoznone zyczenia dla Pawełka od Pawełka z okazji wczorajszych 5 miesiecy my jutro kończymy
neferetete
Heh, ja tez piore w 40 :-) nie prasuje :-) i nawet kupionych nowych skarpetek nie piore :-) ... ale ja naleze do tych bardziej "beztroskich" mamuś, wiec mnie nie słuchajcie.
PASS - no jednak musze wytknąć - 'cudze zarazki'
Zgadzam sie z IzaBK, i jestem świadoma faktu, że niedługo to nasze dzidzie będa wyjadać piasek z kuwetki kotów, lizać podeszwy butów i zjadać smarki innych dzieci.
Wiec wychowuje moją małą w myśl zasady co nas nie zabije, to nas wzmocni!!!!
PASS - no jednak musze wytknąć - 'cudze zarazki'
Zgadzam sie z IzaBK, i jestem świadoma faktu, że niedługo to nasze dzidzie będa wyjadać piasek z kuwetki kotów, lizać podeszwy butów i zjadać smarki innych dzieci.
Wiec wychowuje moją małą w myśl zasady co nas nie zabije, to nas wzmocni!!!!
reklama
katrenki
ja tez piore w 40, prasuje tylko jak sie mocno pomietoli