reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

No to wstawiam zdjecie łóżeczka :), co prawda mało turystyczne, ale jakos tak wyszło, wpadło mi w oko i co się będę tłumaczyć dużo, materac ten co mi doradziłyście do turystycznego :)

Oto one proste, ale to mnie w nim urzekło:
lozko..jpg

reklama
Uleńka, wystarczy wywiesic informacje w oknie samochodu ze jest na sprzedaz i dac nr telefonu i cenę;) ja tak zrobiłam, dwa miesiace postał pod blokiem, az przejezdzał pan, i mu se samochod spodobał, zadzwonił, przyjechał, zapłacił i odjechał ... nie ma to nic wspólnego ze smykałką ;))

No to wstawiam zdjecie łóżeczka :), co prawda mało turystyczne, ale jakos tak wyszło, wpadło mi w oko i co się będę tłumaczyć dużo, materac ten co mi doradziłyście do turystycznego :)

Oto one proste, ale to mnie w nim urzekło:
Zobacz załącznik 231943
Fajne lozeczko, ale karuzelka dla Pawelka raczej rozowa nie bedzie pasowac ;o) Moja jest taka, ale z tego co wiem to tez sa inne bardziej z uniwersalnymi kolorami.
KARUZELA Mala Ksiezniczka # Tiny Love + 3 x GRATIS (967482845) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
No poszperalam troche... moze taka bardziej by mu spasowala
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=968706363
U nas ta karuzela sie sprawdzila w 100%

Ostatnia edycja:
https://ssl.allegro.pl/item931913109_karuzela_z_pilotem_smiki_w_wa.html

ja karuzele mam taka :) i mały zadowolony ze jak wlanczam to az krzyczy z radosci :) no i spodobala mu sie małpka najbardziej wiec jak jest na dole to gada do niej pozniej cisza..... bo małpka zatacza koło i wraca i znow jak na dole znow gada ... i tak ciagle :) heheh a no i + Pilot :d w sumie wylancza sie sama po pol h gdzies ale pomocny jest ;)

No a ja dzisiaj zaszalalam... jak wpadlam do H&M to kupilam dla Madelenki "Hello kity" kapielowki, 2 reczniki, szlafroczek, 3-pak body, leginsy x2, husteczke na glowe i take tam jeszcze inne *******y. Musialam sie zaopatrzyc bo w poniedzialek zaczynamy kurs plywania, hihihii... juz nie moge sie doczekac;o)

reklama
witam mamuski:)
mozecie mi polecic jakies spacerowki, chodzi o to zeby byla lekka i latwo skladalna, bo ja od kompletu mam taka wielka, na teraz jest za duza (Marysia ma ok. 70cm dopiero), mala juz nie chce lezec w gondoli, a jak wsadzilam do mojej spacerowy to jej prawie nie widac, utopi mi sie w niej:)

Do góry