E
reklama
Uleńka, wystarczy wywiesic informacje w oknie samochodu ze jest na sprzedaz i dac nr telefonu i cenę ja tak zrobiłam, dwa miesiace postał pod blokiem, az przejezdzał pan, i mu se samochod spodobał, zadzwonił, przyjechał, zapłacił i odjechał ... nie ma to nic wspólnego ze smykałką )
Kingula82
Fanka BB :)
Fajne lozeczko, ale karuzelka dla Pawelka raczej rozowa nie bedzie pasowac ;o) Moja jest taka, ale z tego co wiem to tez sa inne bardziej z uniwersalnymi kolorami.No to wstawiam zdjecie łóżeczka , co prawda mało turystyczne, ale jakos tak wyszło, wpadło mi w oko i co się będę tłumaczyć dużo, materac ten co mi doradziłyście do turystycznego
Oto one proste, ale to mnie w nim urzekło:
Zobacz załącznik 231943
KARUZELA Mala Ksiezniczka # Tiny Love + 3 x GRATIS (967482845) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
No poszperalam troche... moze taka bardziej by mu spasowala
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=968706363
U nas ta karuzela sie sprawdzila w 100%
Ostatnia edycja:
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
https://ssl.allegro.pl/item931913109_karuzela_z_pilotem_smiki_w_wa.html
ja karuzele mam taka i mały zadowolony ze jak wlanczam to az krzyczy z radosci no i spodobala mu sie małpka najbardziej wiec jak jest na dole to gada do niej pozniej cisza..... bo małpka zatacza koło i wraca i znow jak na dole znow gada ... i tak ciagle heheh a no i + Pilot :d w sumie wylancza sie sama po pol h gdzies ale pomocny jest
ja karuzele mam taka i mały zadowolony ze jak wlanczam to az krzyczy z radosci no i spodobala mu sie małpka najbardziej wiec jak jest na dole to gada do niej pozniej cisza..... bo małpka zatacza koło i wraca i znow jak na dole znow gada ... i tak ciagle heheh a no i + Pilot :d w sumie wylancza sie sama po pol h gdzies ale pomocny jest
martolinka
Mama i nie tylko :-)
etna usmiałm sie z Twojego turystycznego łózeczka
śliczne jest
śliczne jest
Kingula82
Fanka BB :)
No a ja dzisiaj zaszalalam... jak wpadlam do H&M to kupilam dla Madelenki "Hello kity" kapielowki, 2 reczniki, szlafroczek, 3-pak body, leginsy x2, husteczke na glowe i take tam jeszcze inne *******y. Musialam sie zaopatrzyc bo w poniedzialek zaczynamy kurs plywania, hihihii... juz nie moge sie doczekac;o)
ja tez zaszalalam. kupilam druga spacerowke
BRITAX VERVE 3 WHEELER on eBay (end time 08-Apr-10 09:03:37 BST)
E
etna36
Gość
ja tez zaszalalam. kupilam druga spacerowke
A co Cie skłonilo do tej szalonej decyzji??
to teraz starą sprzedajesz
P.S. śliczniusia spacerówka
reklama
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
witam mamuski
mozecie mi polecic jakies spacerowki, chodzi o to zeby byla lekka i latwo skladalna, bo ja od kompletu mam taka wielka, na teraz jest za duza (Marysia ma ok. 70cm dopiero), mala juz nie chce lezec w gondoli, a jak wsadzilam do mojej spacerowy to jej prawie nie widac, utopi mi sie w niej
mozecie mi polecic jakies spacerowki, chodzi o to zeby byla lekka i latwo skladalna, bo ja od kompletu mam taka wielka, na teraz jest za duza (Marysia ma ok. 70cm dopiero), mala juz nie chce lezec w gondoli, a jak wsadzilam do mojej spacerowy to jej prawie nie widac, utopi mi sie w niej