reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja tez po nastepnej wizycie u gina (podobno doktorka bedzie juz pewna czy to rzeczywiscie synek) zaczne stopniowo skupowac. ;-) nie ma co odkladac na ostatnia chwile. :tak:
tutaj tez bym miala sporo ubranek po synku siostry meza i po coreczce drugiej siostry meza ale tutaj nie ma takiego zwyaczaju dawania ciuszkow. jest to uwazane za cos niegrzecznego i nikt tak tutaj nie robi :eek: a by sie przydalo ;-) no ale coz jakos po malutku sobie pokupuje.

niestety nie mam a taki wyjazd by mnie strasznie uradowal :laugh2:
a moja rodzinaka nie kupuje przez internet :sorry:

Milencia ale zawsze Ty mozesz kupic a tylko podac adres i imie adresata kogos z rodziny. Wtedy nie narazalabys ich na koszty a moglabys cos zaoszczedzic:)

reklama
A co myslicie o tym zestawieniu ????
Buty są ze skóry ekologicznej (niestety)

Tylko , które bardziej pasują?
Mnie się wydaje, że te fioletowe bo wprowadzaja więcej "życia" w kreację, która nie jest niewiadomo jak szałowa-raczej klasyczna.

Ale proszę wypowiedzcie się jakie jest wasze zdanie (przypominam to strój na wesele mojego brata) :-)

mi się podobają fioletowe bo ładnie ożywią całość :)) śliczne ubranko, ale mi niestety szkoda tyle kasy na sukienkę, więc będę musiała coś znaleźć tańszego :)) ale ta Twoja sukieneczka i butki są śliczne

Mnie się wydaje, że te fioletowe bo wprowadzaja więcej "życia" w kreację, która nie jest niewiadomo jak szałowa-raczej klasyczna.

Ale proszę wypowiedzcie się jakie jest wasze zdanie (przypominam to strój na wesele mojego brata) :-)

Zdecydowanie FIOLETOWE, dodadza troszke kolorku :) jakas bizuteria, wloski, make up i full wypas :-):-):-D

Sliczne butki ale do tej sukienki mi bardziej fiolet pasuje:-)gdzie sa takie butki tez w tym sklepie co sukienka??

Pasingby ale pojechałaś, :-D

Olica mam ten sam problem z sukienka co Ty, tylko, że ja mam wesele 19 września buuuuuu......
I obydwie sukienki śliczne są ( tzn. Twoja i Kluadzi), a buciki muszą być te fioletowe bo ze srebrnymi to smutno i chyba trochę mdło

reklama
Ola- super...

sprawdz jeszcze na www.bucikowo.pl tam mają całkiem niezłe buty za na prawdę przystępną cenę.

Grrr... gdyby nie ciaza to chyba wszystkie te butki bym wykupila :-D sliczne niektore naprawde :-):-):-) Ajjj poczekam jak sie tylko urodzi i znowu wskocze w szpile bo teraz to stopy spuchniete tak ze pomalu kapcie sa nie wygodne hehe

Do góry