D
dziunka24.
Gość
To masz ten sam problem co ja. Nie mam pojecia w co ja dzis ubrac, a tez 15 stopni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za to mam problem z ubraniem na dwór - dziś 15 stopni (!!). Kombinezon zimowy już chyba za cieply - w co bedziecie przy takich temperaturach ubierać dzieciaczki ?
Za to mam problem z ubraniem na dwór - dziś 15 stopni (!!). Kombinezon zimowy już chyba za cieply - w co bedziecie przy takich temperaturach ubierać dzieciaczki ?
ja tez mam takie wrażenie co do welurków i zkaładam w ostateczności.Ja w domu ubieram przewaznie body, rajstopki i bluzeczke. Spiochy i pajacyki tylko na noc, welurowe zakladam tylko w dzien jak juz nic innego nie ma bo jest w praniu. Jakos mam wrazenie ze przez ten welur skora nieoddycha i dziecko sie poci... Acha a jak gdzies jedziemy to sukienki lub spodnie i bluzeczka.