reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Klaudzia - ja sie zastanawialam nad tym zestawem, bo kupilismy mieszkanie i \maksiu bedzie mial swoj pokoj wiec moge coś poszukać wreszcie dla maluszka
NOWOŚĆ POKÓJ DREWEX MIŚ WYSYŁKA GRATIS !!! (944220472) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem czy Ci sie spodoba, ale zobaczyc mozesz. WYdaje mi sie ze cena niezła za caly zestaw

Dziewczyny dzieukuje za linki. Sliczne te mebelki Monia tylko ze ja nie potrzebuje lozeczka i przewijaka... ale bardzo mi sie podobaja :tak:

klaudzia mi takie sie podobaja Zobacz załącznik 223917Zobacz załącznik 223918 mozna kupic kazda czesc oddzielnie i sa kolorystycznie naprawde fajne

moja siostra takie ma forte apli na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

Kasiu nie wyswietlaja mi sie te zdjecia. jedynie link od siostry.... :-(

dziewczyny potrzebuje kupic ignasiowi rajstopki i spodenki bezuciskowe, co polecacie? jakies firmy? moze macie jakis sprzedawcow na allegro (jakies linki)? totalnie si ena tym nie znam:dry: i jaki rozmiar? taki jak ciuszki sie kupuje?:sorry2: dzieki z gory:)

Wczoraj dostalam paczke z hippa, a w niej kupony rabatowe na produkty i kupon na 2 paczke do odebrania w rossmanie. Kupilam kilka sloiczkow po 4 miesiacu: jablko, marchewka, soczek itd ale zaczynamy rozszerzanie diety za miesiac-moze dwa.

dziewczyny ale łóżeczko znalazłam ale cena kosmos Łóżko/Łóżeczko Bloom Luxo 2 Kolory Wys 0 zł (950546672) - Aukcje internetowe Allegro
a może takie meble Bebecar
a tutaj podróbka krzesełka bloom BOON Krzesełko Flair WZORY Z USA JAKOŚĆ (943626029) - Aukcje internetowe Allegro
moja córa ma takie meble i mogę z czystym sumieniem je polecić:VOX - Pokój Młodzieżowy
ale dla dzieci też są: VOX - Modern Kremona
i jeszcze materac do tego 1300! masakra, ale fajny jest ten lezaczeka na zdieciu co tam jest!

reklama

Gosiu zdecydowanie za drogie.... jednak bede musiec poszukac czegos tanszego :-(

dziewczyny ale łóżeczko znalazłam ale cena kosmos Łóżko/Łóżeczko Bloom Luxo 2 Kolory Wys 0 zł (950546672) - Aukcje internetowe Allegro
a może takie meble Bebecar
a tutaj podróbka krzesełka bloom BOON Krzesełko Flair WZORY Z USA JAKOŚĆ (943626029) - Aukcje internetowe Allegro
moja córa ma takie meble i mogę z czystym sumieniem je polecić:VOX - Pokój Młodzieżowy
ale dla dzieci też są: VOX - Modern Kremona

Mnie to sie to lozeczko kojarzy z plotem.... 2 słupki i płot pomiedzy :-D pierwsza rzecz blooma ktora kompletnie mi sie nie podoba hehe.... no a cena to juz wogole masakra.

mebelki sliczne no ale znowu zdecydowanie za drogie :-( Nie dam 1000zl za sama komode bo sama zrobilabym sobie 5 razy taniej a taka jakbym chciala :) ale dziekuje za pomoc :*

Do góry