reklama
D
dziunka24.
Gość
no zassac musi ale on butelki nawet do buzi nei chce wziąć i tak sobie pomyslalam, ze uda się go oszukać, bo zabaweczki plastikowe i gumowe bierze do buzi i ssie, więc moze by udac, że to taka zabaweczka ;-)
a jaki kubeczek kupisz niebawem????
No ten wlasnie doidy cup
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Ja kupiłam coś takiego Tommee Tippee PIERWSZY KUBEK 4m+ kolorki NEW (893530414) - Aukcje internetowe Allegroznalazlam coś takiego i chyba zakupię, zobaczymy, jak nie to przyda się na później do soczków
Pierwszy kubek Tommee Tippee Explora 4m+ 0%BPA (946430246) - Aukcje internetowe Allegro
kilolek
podwójna listopadowa mama
no właśnie o tym mówiłam na pcozaku, taki ordynarny mi sie wydał, nieprzyjazny dla maluszka.
Dziunka ja tempa jestem...
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
klaudzia mi takie sie podobaja Zobacz załącznik 223917Zobacz załącznik 223918 mozna kupic kazda czesc oddzielnie i sa kolorystycznie naprawde fajne
moja siostra takie ma forte apli na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
moja siostra takie ma forte apli na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Wiesz, nie odnosze takiego wrażenia no ale to kwestia indywidualna... Tym bardziej ze tak jak mówiłam nie zamierzam wogóle z dziubka dawaćno właśnie o tym mówiłam na pcozaku, taki ordynarny mi sie wydał, nieprzyjazny dla maluszka....
![Oczko :blink: :blink:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/blink1tu.gif)
Dziunka - ale ten kubeczek co podesłałas linka normalnie rewelacja - a miałaś go juz lub ktos ze znajomych miał?
Widziałaś jak dziecko z niego korzystało?
D
dziunka24.
Gość
Nie, tylko tyle co polecają dziewczyny na chustoforum.
kilolek
podwójna listopadowa mama
no dziunka asia bedzie jsc lapkami zupke, pić z otwrtego kubeczka... a jak nocniczek już trenujecie? sikacie do miseczki? ;-):-)Nie, tylko tyle co polecają dziewczyny na chustoforum.
podziwiam cię, bo ja za wygodna na to wszystko jestem, szlak by mnie prędzej trafil...
katrenki
Fanka BB :)
ja od dzis zaczelam robic herbatke w kubeczku...narazie wylewa sie jej jak pije i smiac mi sie chce, ale nauczy sie:-)
reklama
D
dziunka24.
Gość
no dziunka asia bedzie jsc lapkami zupke, pić z otwrtego kubeczka... a jak nocniczek już trenujecie? sikacie do miseczki? ;-):-)
podziwiam cię, bo ja za wygodna na to wszystko jestem, szlak by mnie prędzej trafil...
ja to wlasnie z wygody robie