reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

no ja k dla mnie to tez drogie...
ja myslalam np o takim, ale jak sie trafi cos to kupie chyba uzywane, zobacze, narazie sledze ebay

Cosatto Aurora Highchair - Tesco.Direct

co do tego trzeciego z twojej listy tego zoobie... to ja bym go nie kupila, nie ma tej przegrodki miedzy nozkami i dzidzia moze zjechac...

No to fakt, zreszta zoobie jest za drogie i wyglada jak fotel do biurka:) chcialabym sie zamknac w £80 ale jeszcze pomysle:)
A to twoje tez ladne.

reklama

Sliczna sukienusia, a plaszczyk jeszcze fajniejszy:)

mary sliczne te ciuszki :-)

Najfajniejsza jest cena :blink:
sukienka 14euro
sweterek 4euro
butki 4,5euro
czapeczka 2euro
są do tego jeszcze białe rajtuzki :tak:
Całość:25e + 50zl płaszczyk
No i najważniejsze ze nie tylko na chrzest sie przyda wszystko ale i do latania tak o :tak:;-)

Dziunka
Ja nie widziałam jeszcze dziecka na którego jakiekolwiek skarpetki by pasowały!!!!!
ZAWSZE uciskają nóżke :wściekła/y:
Póki co ratuje się rajtuzkami i skarpetek jakoś udaje mi sie unikać ale zrobi sie cieplej i co?:confused:

Najfajniejsza jest cena :blink:
sukienka 14euro
sweterek 4euro
butki 4,5euro
czapeczka 2euro
są do tego jeszcze białe rajtuzki :tak:
Całość:25e + 50zl płaszczyk
No i najważniejsze ze nie tylko na chrzest sie przyda wszystko ale i do latania tak o :tak:;-)

Dziunka
Ja nie widziałam jeszcze dziecka na którego jakiekolwiek skarpetki by pasowały!!!!!
ZAWSZE uciskają nóżke :wściekła/y:
Póki co ratuje się rajtuzkami i skarpetek jakoś udaje mi sie unikać ale zrobi sie cieplej i co?:confused:

Ja już mam zwyczaj że od kilku lat jak wybieram skarpetki dla dziewczyn to sprawdzam gumkę. I przeważnie takie jakby stópki kupuję. Ale takie ciężko dostać. Dla Julki teraz bez problemu, na Joasie ooo duży problem.
Ten sam problem z butami. Julia ma wysokie podbicie i trafic fajne butki graniczy z cudem. Z Joasią pewnie bedzie tak samo...

Ostatnia edycja:
reklama
czytalam opinie i w zasadzie nie trafilam na negatywna...chcialam kupic chicco ale kika osob pisalo, ze potrafia sie same zlozyc z dzieckiem w srodku:szok::confused:nie wiem jak to mozliwe, ale wole nie sprawdzac....:no:

Do góry