reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja mam fisher price z projektorem takie misie ale nie polecam bo za mało żywe kolory i mała się przez to w ogóle nie interesuje nią.

reklama
Ja tez mam Fisher Price i rzeczywiscie kolorki malo zywe ale ja sie wycwanilam i poprzyklejalam pod spod misiow karteczki z wyraznymi wzorami czarno bialymi, i Julek widzial je prawie od razu. Teraz bardzo ja lubi i goni wzrokiem misie, jak jeden ucieknie to juz wie skąd kolejny przyleci:tak: Polecam chociaz jeszcze nie korzystalismy z projektora, A i baterie juz jedne nam zjadla.
I jeszcze jeden plus - dziala nam na pilota od telewizora:-D

ja to wogóle mam po Kubie nakręcana i co nakręcę, dolecę do kuchni, w garnku zamieszam to już muszę wracać znowu nakręcić :baffled:

ja to wogóle mam po Kubie nakręcana i co nakręcę, dolecę do kuchni, w garnku zamieszam to już muszę wracać znowu nakręcić :baffled:
hahhahahah :-D
dokładnie taką samą mam w pokoju dizennym tam gdzi emłoda ma łóżeczko turystyczne - nakręce i na kanapie pożądnie nie zdąze sie ułożyc i maila otworzyc a juz słysze jak muzyczka karuzelki zwalnia = znak ze trzeba sie zbierac do ponownego nakrecania :tak::-D

hahhahahah :-D
dokładnie taką samą mam w pokoju dizennym tam gdzi emłoda ma łóżeczko turystyczne - nakręce i na kanapie pożądnie nie zdąze sie ułożyc i maila otworzyc a juz słysze jak muzyczka karuzelki zwalnia = znak ze trzeba sie zbierac do ponownego nakrecania :tak::-D

oj dziewczyny, takie wspomaganie odchudzania macie :-D

My mamy fiher price żyrafę co prawda bez pilota ale zwierzaki mają od spodu materiał właśnie biało czarny każdy inny wzór i nad zwierzakami są takie okrągłe tarcze też w czarno białe wzory np gwiady , kwdraty . Przyciągały wzrok malutka już od 2 tygodnia. Cena też znośna 79zł

Ja mam bright starts bez pilota, ale ona gra baaardzo dlugo, melodie same sie zmieniaja i rzadko kiedy musze isc znowu ja zalaczyc.

reklama
Do góry