reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

fajny my mamy mate ale Igor nią zainteresowany nie jest:tak:

My tez mamy mate, ale Asia tez ma ja w nosie :-D za to stojak to strzal w dziesiatke - patrzy sie na grzechotki, chichra sie i probuje lapac i dlugo pod nim wytrzymuje :tak:

no dobrze to sie chwale;-)

ciuszki super!!! Jutro wybieram sie z tym moim guzem do lekarza jak bedzie miejsce, a potem skocze tez na zakupki bo bluzeczki nam sie koncza :sorry2: Ale niestety nie dane mi sa takie wyprzedaze jak u Was :-(

reklama
cudne te wyprzedazowe łupy ;-)

a ja wlasnie(a raczej moj kregoslup) doroslam do husty.... moglybyscie mi cos sprawdzonego polecic?

i druga sprawa...... szukam na allegro karuzeli do lozeczka.... moze macie jakies warte polecenia?

z gory dzieki :tak:

a ja wlasnie(a raczej moj kregoslup) doroslam do husty.... moglybyscie mi cos sprawdzonego polecic?

i druga sprawa...... szukam na allegro karuzeli do lozeczka.... moze macie jakies warte polecenia?

Moja szaleje za ta:
Karuzela Marzeń Bright Starts | Zabawa | Karuzele | Sklep.BabyOnline.pl - mama tata dziecko

Jesli chodzi o chuste to mam elastyczna (bo latwiejsza na poczatek) LennyLamb. O taka:
Chusta do noszenia dzieci, elastyczna - Sugilit - rozmiar L - LennyLamb.com

Z jednej jak i z dugiej rzeczy jestem baaardzo zadowolona :tak:

jesli chodzi o karuzele ja mam fisher price i mala ja uwielbia
[ame=http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-K3799-Fisher-Rainforest-Mobile/dp/B000JIHP88]Fisher Price Rainforest Mobile: Amazon.co.uk: Baby[/ame]

No to i ja zamieszczam moje wczorajsze zakupy z wyprzedazy:) Jeszcze w tyg. sie wybiore jak bedzie mniej ludzi bo jak pisalam wczoraj bylam tylko w jednym sklepie.

Załączniki

• IMG_6166.jpg
    IMG_6166.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_6167.jpg
    IMG_6167.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_6168.jpg
    IMG_6168.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_6169.jpg
    IMG_6169.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_6170.jpg
    IMG_6170.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 35
Ale kochane szalejecie z tymi zakupkami:tak:

A nam prezent swiateczny nie doszedl do Julka (babka pomylila paczki) i musielismy na szybko szukac jakis grzechotek:szok: Dobrze ze to nie dla Zuzi bo by byl problem czemu Mikolaj sie pomylil:-D

Mam pytanie do Was. Wiem ze duzo kupilo lozeczka turystycze, jak przymocowaliscie karuzele do nich?? My mamy tak prowizyrycznie na sznurkach:baffled: ale zbyt efektownie to nie wyglada:confused:

No to i ja zamieszczam moje wczorajsze zakupy z wyprzedazy:) Jeszcze w tyg. sie wybiore jak bedzie mniej ludzi bo jak pisalam wczoraj bylam tylko w jednym sklepie.
śliczne ja też chcę:-(do nexta

Moja szaleje za ta:
Karuzela Marzeń Bright Starts | Zabawa | Karuzele | Sklep.BabyOnline.pl - mama tata dziecko

Jesli chodzi o chuste to mam elastyczna (bo latwiejsza na poczatek) LennyLamb. O taka:
Chusta do noszenia dzieci, elastyczna - Sugilit - rozmiar L - LennyLamb.com

Z jednej jak i z dugiej rzeczy jestem baaardzo zadowolona :tak:
dziunka ty nawet nie wiesz ile ja się tej karuzeli naszukałam bo widziałam ją na allegro ale używaną i cena była taka jak w tym sklepie co ty link podałaś a czy mogła byś napisać jak się ją montuje??

Laseczki
Tutaj istne szaleństwo zakupowe zapanowało z racji poświątecznych przecen :szok::-D
Moja Sonia już ledwo mieści się w rozmiar 0-3 m-ce więc wykorzystałam sytuację i obkupiłam się na maxa dzisiaj:tak: Zaatakowałam Dunnes'a i Next'a :tak:
Kupiłam dosłownie wszystko czego potrzebuję tzn od body, przez pajacyki, spodenki, jeansy, spódniczke, bluzeczki, kurteczke, - wszystko dobrej jakości a w cenach 50% niższych :-)
Jestem zwrata i gotowa - jutro zabieram sie za odmetkowywanie i pranie no i fotki wam wkleje :tak:

reklama
DZIEWCZYNY ALE JA WAM ZAZDROSZCZĘ TYCH WYPRZEDAŻY:-:)-:)-:)-( POCHWALCIE SIĘ CO KUPIŁYŚCIE!!!!
CO DO ROZMIARÓW CIUSZKÓW TO JA TEŻ BĘDĘ POWOLI PRZECHODZIĆ NA 3-6 M-CY BO TE NA 0-3 MA W SAM RAZ A Z NIEKTÓRYCH FIRM TO NAWET ZA MAŁE:tak:

REWELACYJNA JEST TA HUŚTAWKA TYLKO SZKODA ŻE DO 9 KG
ja myslę, ze do 9 kg wystarczy spokojnie. 10 kg maluch to już raczkkuje raczej i nie będzie chciał w leżaczku leżeć.Mój 2 latek wazy 14 a jest wyjątkowo wyrośniętym chłopcem

ja chuste mam lnianą WOMBATI ale cięzko mi ja platać ale będę kupowac teraz na dniach elastyczną. Z tym, ze nie żadną firmówkę. Kupie polska na allegro. Myslałam o czymś takim
Pentelka Chusta elastyczna CZEKOLADKA TANIO! 58cm (862410014) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry