reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A ja mam pytanie z innej beczki - prezenty!! ale tym razem nie dla naszych maluszków.
Mam taki problem (jak co roku z resztą) mam dwoje chrześniaków: chłopca 11 lat i dziewczynkę 9. I kompletnie nie mam pomysłuu na prezent. Zwłaszcza, ze chrzesniak zaraz po świętach ma urodziny, więc właściwie muszę mu kupić 2 prezenty.
Mamusie, które macie dzieci w podobnym wieku pomóżcie mi!!!!!

reklama
dziewczyny szukam jakiegos przebrania, stroju mikołaja, albo jakieś śpiochy czy pajacyk świąteczny. Może coś macie juz wyprobowanego, jestem ciekawa jaki bedzie material, bo chcialabym zeby maly np w wigilie w tym byl ubrany, anie tylko na chwilę
te przebrania za mikołaja zwykle sa bardzo grube.

To pokaż fotkę :-) może kogoś wyslę ...

A nikt mi nie pomoże z moimi chrześniakami????
IzaBK ty masz synka w podobnym wieku - uratuj mnie!!

To pokaż fotkę :-) może kogoś wyslę ...

A nikt mi nie pomoże z moimi chrześniakami????
IzaBK ty masz synka w podobnym wieku - uratuj mnie!!

zajrzałam na forum w idealnym momencie :-)
mój 11-latek ucieszyłby się z gry komputerowej, albo z komiksu, albo z bakugana, ale tylko oryginalngo :cool2: zawsze możesz też kupić jakieś fajne wydanie popularnonaukowe - najlepiej o kosmosie, wszechświecie, albo ewolucji... przy okazji będzie walor edukacyjny i jest to ponaczasowe
a 9-latka to nei wiem - ale teraz bardzo na czasie są duże petshopsy, no i większość dziewczynek zbiera karteczki do segregatorów :tak: ale najlepiej spróbuj sie dowiedzieć jakoś, czy zbiera...trafiona może też okazać się sztuczna biżuteria, albo kosmetyki np perfumy Hannah Montana :tak:

bardzo Ci dziękuję :-):tak:
powiedz mi tylko jeszcze co to jest "bakugan" (?):confused:

bakugan to taka.. kulka, do któej jest karta, i ta kulka jak się dotknie do niej tą kartą - się otwiera.. no trudno wytłumaczyć., bo ja nie rozumiem jak można lubić się tym bawić :-) to się wzięło z japońskiej kreskówki. Tym się gra. Mój syn dostał od mikołąja takie kulki razem z areną *BK* OFICJALNA ARENA WALKI BAKUGAN, sklep KRAKÓW (836952085) - Aukcje internetowe Allegro
i był bardzo szczęśliwy. To występuje w wersjach mniejszych oczywiście - np same kulki... :sorry:

.....A nikt mi nie pomoże z moimi chrześniakami???...

My chłopakom szwagra kupujemy samochody firmy Hot Wheels - teraz jakis szal na to, mozna zbierac cale zestawy i kombinowac na sto sposobów: Sklep Hot Wheels sklep Internetowy zabawki Wrocław Dodam, ze chlopaki maja po 11 lat :-)

A dla lasek oczywiscie wszystko z hannah montana, czy to ksiazka, kosmetyki, pierdolki :eek:. Albo dziewczyny lubia perfumy, szampony, blyszczyki, gumki, szczotki, lalki barbi (np. w ciazy:happy::laugh2::happy:, one kosztuja nawet do 200zl :shocked2:, ale sa i tansze :tak:) cienie itp

reklama
A ja mam pytanie z innej beczki - prezenty!! ale tym razem nie dla naszych maluszków.
Mam taki problem (jak co roku z resztą) mam dwoje chrześniaków: chłopca 11 lat i dziewczynkę 9. I kompletnie nie mam pomysłuu na prezent. Zwłaszcza, ze chrzesniak zaraz po świętach ma urodziny, więc właściwie muszę mu kupić 2 prezenty.
Mamusie, które macie dzieci w podobnym wieku pomóżcie mi!!!!!
ja mam 8 letnią córę i ona uwielbia Little pet shop wszystko co związane z hanna montana (torebki perfumy):-)

Do góry