reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
a my wczoraj bylismy na zakupach :)
mikołaj przyniesie niuni karuzele smiki :) z pilotem:cool2:
kupilam tez wielka ksiege malucha co dziunka pokazywala :) fajna jest dzxis bede uzupełniala :)

Moja lezy, suche fakty powpisywalam, a reszta czeka na wene :-D

Bo co np wpisac tu:
"Jestem juz w brzuszku! Moja mama to zauwazyla bo (i tu trzeba napisac)"
Bo co? Bo spoznial mi sie okres i bolaly cycki? :-D

Bo co np wpisac tu:

no co Ty:-) a może tak- Czuła wewnetrzne ciepło rozlewajace się po jej sercu i wszystkich wnetrznościach- to byłam ja- mała fasolka:-D

Asiula nie lubi karuzeli, chyba, ze jest wylaczona to wtedy ewentualnie popatrzy, a jak tylko muzyka i karuzela sie kreci to zaraz marudzi. Muzyczek jest 5 i to roznych, gra cicho, kreci sie wolniutko wiec nie wiem o co jej chodzi. Mam jeszcze karuzele z canpolu z misiami na ksiezycach, sprobuje dzis ta zamontowac, zobaczymy jaka bedzie reakcja. Podziwiam synka Cleo, ze zasypia przy karuzeli.

Za to uwielbia grzechotke. Kolorowego misia. Mozna jej tak machac i machac, a ona sie smieje jak glupiutka ;-)

mojemu synkowy karuzela tez sie podoba :) wodzi wzrokiem i próbuję z nia gadac albo moze spiewa do piosenki hehe :) a wczoraj w nocy synka przebralam nakarmilam i polozylam ale slyszalam ze marudzi to ja pyk i z lozka pilotem karuzele :D i cisza hehe maz sie zerwal chociaz muzyczka cicho gra hehehehe fajny widok byl jakby go okradali hehe i pozniej patrze a synek przysypia :) bede starala sie przyzwyczajac wlansie do niej :) jest fajne swiatełko zmieniajace kolory to przyciaga wzrok :)

mojemu synkowy karuzela tez sie podoba :) wodzi wzrokiem i próbuję z nia gadac albo moze spiewa do piosenki hehe :) a wczoraj w nocy synka przebralam nakarmilam i polozylam ale slyszalam ze marudzi to ja pyk i z lozka pilotem karuzele :D i cisza hehe maz sie zerwal chociaz muzyczka cicho gra hehehehe fajny widok byl jakby go okradali hehe i pozniej patrze a synek przysypia :) bede starala sie przyzwyczajac wlansie do niej :) jest fajne swiatełko zmieniajace kolory to przyciaga wzrok :)
my kupilismy taka w sumie najtnsza bo kosztowała tylko 40 zł. Na swieta złozylismy zamówienie na wypasiona karuzele fisher price;-)
moze niedługo Twój D bedzie tez zasypiał tylko przy karuzeli:tak:

reklama

Bo co np wpisac tu:
no ja tez sie tak skumalam...w sumie glownie przez cycki....jak by nie to to pewnie jeszcze z miesieac bym nie wiedziala bo mdlosci byly poznie....a o okresie to jakos tak zapomnialam i jakos nie zauwazylam, ze 2 miesiace go nie bylo....:-D

Do góry