reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
a my wczoraj bylismy na zakupach :)
mikołaj przyniesie niuni karuzele smiki :) z pilotem:cool2:
kupilam tez wielka ksiege malucha co dziunka pokazywala :) fajna jest dzxis bede uzupełniala :)

Moja lezy, suche fakty powpisywalam, a reszta czeka na wene :-D

Bo co np wpisac tu:
"Jestem juz w brzuszku! Moja mama to zauwazyla bo (i tu trzeba napisac)"
Bo co? Bo spoznial mi sie okres i bolaly cycki? :-D

Bo co np wpisac tu:

no co Ty:-) a może tak- Czuła wewnetrzne ciepło rozlewajace się po jej sercu i wszystkich wnetrznościach- to byłam ja- mała fasolka:-D

Asiula nie lubi karuzeli, chyba, ze jest wylaczona to wtedy ewentualnie popatrzy, a jak tylko muzyka i karuzela sie kreci to zaraz marudzi. Muzyczek jest 5 i to roznych, gra cicho, kreci sie wolniutko wiec nie wiem o co jej chodzi. Mam jeszcze karuzele z canpolu z misiami na ksiezycach, sprobuje dzis ta zamontowac, zobaczymy jaka bedzie reakcja. Podziwiam synka Cleo, ze zasypia przy karuzeli.

Za to uwielbia grzechotke. Kolorowego misia. Mozna jej tak machac i machac, a ona sie smieje jak glupiutka ;-)

mojemu synkowy karuzela tez sie podoba :) wodzi wzrokiem i próbuję z nia gadac albo moze spiewa do piosenki hehe :) a wczoraj w nocy synka przebralam nakarmilam i polozylam ale slyszalam ze marudzi to ja pyk i z lozka pilotem karuzele :D i cisza hehe maz sie zerwal chociaz muzyczka cicho gra hehehehe fajny widok byl jakby go okradali hehe i pozniej patrze a synek przysypia :) bede starala sie przyzwyczajac wlansie do niej :) jest fajne swiatełko zmieniajace kolory to przyciaga wzrok :)

mojemu synkowy karuzela tez sie podoba :) wodzi wzrokiem i próbuję z nia gadac albo moze spiewa do piosenki hehe :) a wczoraj w nocy synka przebralam nakarmilam i polozylam ale slyszalam ze marudzi to ja pyk i z lozka pilotem karuzele :D i cisza hehe maz sie zerwal chociaz muzyczka cicho gra hehehehe fajny widok byl jakby go okradali hehe i pozniej patrze a synek przysypia :) bede starala sie przyzwyczajac wlansie do niej :) jest fajne swiatełko zmieniajace kolory to przyciaga wzrok :)
my kupilismy taka w sumie najtnsza bo kosztowała tylko 40 zł. Na swieta złozylismy zamówienie na wypasiona karuzele fisher price;-)
moze niedługo Twój D bedzie tez zasypiał tylko przy karuzeli:tak:

reklama

Bo co np wpisac tu:
no ja tez sie tak skumalam...w sumie glownie przez cycki....jak by nie to to pewnie jeszcze z miesieac bym nie wiedziala bo mdlosci byly poznie....a o okresie to jakos tak zapomnialam i jakos nie zauwazylam, ze 2 miesiace go nie bylo....:-D

Do góry