reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

bakugan to taka.. kulka, do któej jest karta, i ta kulka jak się dotknie do niej tą kartą - się otwiera.. no trudno wytłumaczyć., bo ja nie rozumiem jak można lubić się tym bawić :-) to się wzięło z japońskiej kreskówki. Tym się gra. Mój syn dostał od mikołąja takie kulki razem z areną *BK* OFICJALNA ARENA WALKI BAKUGAN, sklep KRAKÓW (836952085) - Aukcje internetowe Allegro
i był bardzo szczęśliwy. To występuje w wersjach mniejszych oczywiście - np same kulki... :sorry:
bardzo dziękuję

My chłopakom szwagra kupujemy samochody firmy Hot Wheels - teraz jakis szal na to, mozna zbierac cale zestawy i kombinowac na sto sposobów: Sklep Hot Wheels sklep Internetowy zabawki Wrocław Dodam, ze chlopaki maja po 11 lat :-)

A dla lasek oczywiscie wszystko z hannah montana, czy to ksiazka, kosmetyki, pierdolki :eek:. Albo dziewczyny lubia perfumy, szampony, blyszczyki, gumki, szczotki, lalki barbi (np. w ciazy:happy::laugh2::happy:, one kosztuja nawet do 200zl :shocked2:, ale sa i tansze :tak:) cienie itp
a myslisz, ze hot wheels to nie za dziecinne dla nich? Bo mój Kuba się nimi bawi. ALe to przynajmniej coś na czym się znam :-):-):-) dzięki :-D

reklama
A ja powiem szczerze, że zwariowaliśmy z zakupami dla małego, mamy już wszystko a mieszkamy z moimi rodzicami i mamy jeden pokój (jak nam się nie mieści upychamy u rodziców w gościnnym, tak więc mają już niezły bajzel przez nas). Mamy łóżeczko a kupiliśmy kołyskę.
ŁÓŻECZKO KOŁYSKA CONECO SIMPLICITY 4w1 BONUSY (835888278) - Aukcje internetowe Allegro
Łóżeczko można byłoby na płozach kupić ale kto by pomyślał?
Wózek wogóle się nie buja ani kołysze a mi ręce opadają od bujania i noszenia.
Ogólnie kołyska super sprawa, ale myslałam ze bedzie sama bujac a ona ma wibrator pod materacykiem i nie wiem czy to fajne, poza tym miała miec niby fajne melodyjki a ma trzy, fajne? hm....

Łzeczko na plozach nie jest tak przytulne jak kolyska :sorry:
Ja mam gondole od wozka na plozach, dodatkowo wozek super sie buja, ale niestety moja mala nie za bardzo lubi kolysanie :shocked2:
A te wibracje to nie wiem czy sa zdrowe dla dziecka :sorry: Ja tam bym sie bala...

Kilolku u mnie w rodzinie dzieci robia listy do św.mikolaja i wtedy rodzina sie dzieli co kto kupuje (tylko jedna osoba kupuje praktyczne rzeczy np pidzame lub jakis inny ciuch, a reszta wymarzone zabawki). Dzieki temu dzieci zawsze maja to co chca. Moja Julia w zeszlym roku sie poplakala ze szczescia jak dostala rozowa hulajnoge (widok jej oczu bezcenny).

Bylam w ksiegarni wczoraj i kupilam taki album:
http://allegro.pl/item826657255_wielka_ksiega_malenstwa_album_dla_calej_rodziny.html
Ten rozowy. Bylo do wyboru 5, ale ten przypadl mi najbardziej do gustu. Teraz tez widze ze przeplacilam...Dalam 30 zł, a tu jest po 25...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Łzeczko na plozach nie jest tak przytulne jak kolyska :sorry:
Ja mam gondole od wozka na plozach, dodatkowo wozek super sie buja, ale niestety moja mala nie za bardzo lubi kolysanie :shocked2:
A te wibracje to nie wiem czy sa zdrowe dla dziecka :sorry: Ja tam bym sie bala...

Kilolku u mnie w rodzinie dzieci robia listy do św.mikolaja i wtedy rodzina sie dzieli co kto kupuje (tylko jedna osoba kupuje praktyczne rzeczy np pidzame lub jakis inny ciuch, a reszta wymarzone zabawki). Dzieki temu dzieci zawsze maja to co chca. Moja Julia w zeszlym roku sie poplakala ze szczescia jak dostala rozowa hulajnoge (widok jej oczu bezcenny).

Bylam w ksiegarni wczoraj i kupilam taki album:
Wielka księga Maleństwa Album dla całej rodziny (826657255) - Aukcje internetowe Allegro
Ten rozowy. Bylo do wyboru 5, ale ten przypadl mi najbardziej do gustu. Teraz tez widze ze przeplacilam...Dalam 30 zł, a tu jest po 25...
bardzo ładny i nie przepłaciłaś bo jeszcze przesyłkę sobie dolicz:-)

...a myslisz, ze hot wheels to nie za dziecinne dla nich? Bo mój Kuba się nimi bawi. ALe to przynajmniej coś na czym się znam :-):-):-) dzięki :-D
pewnie musialabyś się podpyać delikatnie co go interesuje, ale to takie na topie jest. Dziunka ma rację z tym Mikołajem, a jeśli już nie wierzy, to możesz sie delikatnie podpytać w prost co by tam chciał od mikołaja :happy:

pewnie musialabyś się podpyać delikatnie co go interesuje, ale to takie na topie jest. Dziunka ma rację z tym Mikołajem, a jeśli już nie wierzy, to możesz sie delikatnie podpytać w prost co by tam chciał od mikołaja :happy:
:szok: lepiej nie pytać!!! bo bym musiała kredyt wziąć :szok: raz zapytałam - przed komunią! oj to był jeden z większych błędów w moim życiu :tak:usłyszałam KOMPUTER :sorry: teraz się boję :shocked2::-p

:szok: lepiej nie pytać!!! bo bym musiała kredyt wziąć :szok: raz zapytałam - przed komunią! oj to był jeden z większych błędów w moim życiu :tak:usłyszałam KOMPUTER :sorry: teraz się boję :shocked2::-p
to moze sie podpytac rodzicow chlopca co???
moze oni ci powiedza co mu trzeba, albo co kolekcjonuje, co zbiera, a moze zgodzili by sie na jakies zwierzatko, moze ma rybki (a tam mozna kupic wszystko: domki, roslinki, rybki), moze lubi puzzle, cos do szkoly np. nowy plecak, jakies pierdolki, a moze jakas gra na komputer, albo pamięć tzw. pendrajw (od 50 d0 100zl), albo ja np mojemu mezowi kupilam myszke i klawiature bezprzewodowa, raz lampke na usb, sa tez jakies miliony takich pierdolek, a w wyborze to napewno by ci pomogl sprzedawca w komputerowym

bardzo ładny i nie przepłaciłaś bo jeszcze przesyłkę sobie dolicz:-)

nie pomyslalam :shocked2: az mi wstyd :zawstydzona/y::-D

Co do wiary w mikołaja. W przedszkolu był mikołaj i Julka mi tam opowiada, a mi sie wyrwalo: "Ale taki prawdziwy mikołaj?" A ona:"Nie, bo był w masce, na obcasach, a wogole to była jakas baba" :-D Przed dziecmi sie nic nie ukryje :-D

:-D:-D:-D to faktycznie strach :-D

Moja kuzynka ma syna w tym wieku i moj kuzyn, ktory jest chrzestnym kupil mu kapielowki Adidasa, bo to ten wiek jak dzieciaki chca wszystko oryginalne :-D mysle ze to tak duzo nie kosztowalo, a bylo fajne(bo oryginalne;-)) i praktyczne (bo ma basen w szkole).

reklama
Uleńka Ty chyba masz ta poduszke klin? Powiedz mi czy Twoj maly normalnie na niej spi czy sie zsuwa? I jak ona jest wysoka? Mi A zrobil w pracy na wzor takich co sa na allegro. Ale mala nie za bardzo lubi na niej spac. Polezec polezy ale trzeba pilnowac, bo tak sie kreci ze zsuwa sie w dol i to tak jakos bokiem. W nocy na pewno nie moge jej tak polozyc, bo po chwili znalazlabym ja gdzies miedzy moimi nogami;-):-D Jestem ciekawa jak u Ciebie sie sprawdza.

Do góry